Karpatria
2023. 04. 17.
RIASZTÁS ÉS FELHÍVÁS A CSELEKVÉSRE! - Valami bűzlik...Romániában

Ne higgyétek, hogy csak Romániában! És még mindig alszol!

2023. 04. 16.
A szellemhajók sivataga: Az Aral-tenger rejtélyes eltűnése

Alig 30 évvel ezelőtt az Aral-tó a bolygó negyedik legnagyobb belvíztömege volt, 26 000 négyzetmérföldes területet borított a közép-ázsiai Kazahsztán és Üzbegisztán között.

2023. 04. 15.
Az is nagyon merész feltételezés, hogy az emberiség fele életben maradhat a következő évtizedekben

A növekedésre épülő globális ipari civilizáció minden szakember szerint a korlátaihoz közeledik, a fenntartásához lassan nem marad erőforrás a kizsákmányolt természetben.

2023. 04. 15.
Az utolsó szó jogán

Kedves ismerősök, ismeretlenek, barátok és ellenségek: itt az idő, hogy önmagunkba nézzünk, és döntsünk. Döntsünk végre arról, hogy kit és mit szolgálunk tetteinkkel, felszólalásunkkal, gondolatainkkal, élet-képzeletünkkel és életünkkel. Mert mindenki az, akinek a szolgálatában áll.

2023. 04. 15.
Hollandia elszegényedése

Az Agenda 2030 teljes lendülettel halad.

2023. 04. 15.
A szabadság útja – béke, vagy háború?

Az ukajnai háború óta napi szintű közbeszéd lett a háború és béke kérdése. Mindenoldali szakértő és kevésbé szakértő erről beszél, nyilatkozik, mond autentikusnál autentikusabb véleményt.
Végezetül mindenki békepárti.

2023. 04. 14.
Finnország csatlakozik a NATO-hoz egy vészjósló, de találó történelmi coming outban

Biden és más NATO-szurkolótársak viselkedése, akik a héten a "békét" és a "biztonságot" ünneplik Finnországnak a blokkhoz való csatlakozásával, nem csak groteszk.

2023. 04. 14.
Transz aktivistával kampányoltak, most 6 milliárddal kevesebbet ér a cég

A Bud Light anyavállalata, az Anheuser-Busch az italgyártó nagyhatalom anyagilag is megszenvedte, hogy transz aktivistával reklámozta a sörét – számolt be a Post Millennial.

2023. 04. 14.
Magyarország egy csendes zsidó sikertörténet

Európa többi részével ellentétben Magyarországon a zsidók biztonságban vannak és virágzik a zsidó élet – írja Michael O’Shea a Jewish News Syndicate hasábjain.

2023. 04. 14.
Szlovákia meglépte: betiltják az olcsó ukrán gabona feldolgozását és forgalmazását

Hatósági vizsgálattal kiderült: nemhogy emberi, de állati fogyasztásra sem alkalmas a lefoglalt áru. Hazánkban még nem döntöttek erről.

2023. 04. 13.
Zsidóviccet kellett törölni a Pretty Woman-ből

A Micsoda nő című West End musical producerei eltávolítottak egy viccet a forgatókönyvből, miután egy néző panaszkodott, hogy az antiszemita volt.

2023. 04. 12.
A szabad lelkű ember képes a teremtésre

Egy zenész-révésszel beszélgettünk. A „tátos zenész” torokhangokról és az Ördög Nyelvéről mesélt.

Az Európai Unió készen áll Kelet-Európa feladására
Olvasási idő: körülbelül 2 perc

Traian Ungureanu újságíró szerint az Európai Unió készen áll Kelet-Európa feladására, ha a nagyobb hatalmak ezt követelik, az Oroszországgal való béke érdekében.

Traian Radu Ungureanu (TRU) újságíró úgy véli, hogy Oroszország azt akarja, hogy a Fekete-tenger teljes balti-tengeri térsége katonai vagy stratégiai szempontból "semleges" legyen, és ez a célja az ukrajnai válságnak.

Sajnos szerinte az Európai Unió ebben az egyenletben nem számít, és kész lesz feladni a keleti államokat, ha egy magasabb hatalom, például az Egyesült Államok azt kéri tőle, hogy teljesítse Oroszország követelményeit.

„Putyin azt reméli, hogy azoktól, akiket érint, megkapja a garanciát arra, hogy ez az egész folyosó – a Balti-tengertől a Fekete-tengerig – az a zóna, amely övezi Oroszország nyugati határát, semleges térré, hatalmas Finnországgá válik. Ami katonai vagy stratégiai jellegű kérdésekben a nyugati jelenlét, a NATO megszűnését vagy nullához közeli csökkentését jelenti. Putyin erre vár.

Az Európai Unió felkészült erre, ez azonban katasztrofális helyzetbe hozza. Az EU ezzel bebizonyítja, hogy a keleti államok szintjén, saját döntése nélkül, más által rákényszerített akarattal el tudja fogadni a belpolitikai változást. Meg lehet változtatni ezeknek az országoknak az EU-n kívüli belső rezsimjét anélkül, hogy az EU-nak bármi mondanivalója lenne.

Az EU, mindenekelőtt Kelet-Európa miatt van kompromittálva: egy olyan terület, amelyet nem tud megvédeni, amit nem tudunk, hogy meg akar-e védeni, amelyet gazdaságilag, kereskedelmileg hasznosít, de amelyet valójában nem tekint felbecsülhetetlen, megfoghatatlan részének. Európa” – mondta Traian Ungureanu a Facebookon sugárzott Anti Materia podcastban.

Forrás: R3media

Könyvjelző