Karpatria
2022. 10. 01.
Súlyos csapás Ukrajnának!

Jelenleg nincs helyük a NATO-ban.

2022. 09. 30.
Nem akarunk számok lenni, emberi lények vagyunk!

Megtámadták az identitásunkat, családi, vallási értékeinket és a nemzeti szuverenitásunkat! Meg fogjuk védeni az emberi értékeket!

2022. 09. 30.
Ennyit ér Brüsszelnek a demokrácia...

Ennyire tartják tiszteletben a választók akaratát…

2022. 09. 30.
Az orosz olajárplafon bevezetése halálos csapás lesz a Nyugatnak

A nyugati országok által az orosz olajra vonatkozó árplafon előírása “végső halálos csapássá” válhat, 

2022. 09. 30.
Brüsszel: kötelező energiafogyasztásb és az energiatermelő cégek bevételeinek korlátozása

A vártnál lényegesen gyorsabban jutottak politikai megállapodásra az energiaügyi miniszterek, akik rendkívüli tanácskozáson vesznek részt Brüsszelben annak érdekében, hogy az energiaárak csökkentése érdekében döntést hozzanak.

2022. 09. 30.
CNN: a Pentagon létrehozza az Ukrajna-parancsnokságot

A Pentagon egy új katonai parancsnokság létrehozásán dolgozik, amely az ukrán katonák felfegyverzésével és kiképzésével foglalkozik

2022. 09. 30.
A hazaárulásról, annak folytatódó formájában

Mindenesetre, amikor ránéznek a számláikra, és látják, hogy milyen horribilis árakat fizetnek a hidegért az otthonaikban, tudniuk kell, ki a hibás: nem, nem Putyin..!
A globalizmus internacionalista, kiszolgáló kormánya Romániában is dolgozik.

2022. 09. 30.
A világelit harca a Föld irányításáért
2022. 09. 30.
Az Északi-tengeren a robbantás közelében megtalálták Navalnij alsógatyáját!

Aki normális, az agyonröhögheti magát a "fősodrú", azaz kormányhű (NATO-hű, Amerika-hű, E.U.-hű) sajtó magyarázkodásán.

2022. 09. 29.
Már csak Magyarországra érkezik orosz gáz az Unióban

És ez nagy valószínűséggel minimum az év végéig így is marad.

2022. 09. 29.
Van élet a halál után? Egy rendhagyó interjú

Amelyben szó lesz életről és halálról, éberségről és szeretetről, vallásról és tudományról.

2022. 09. 29.
Nincs olyan, hogy korlátozott nukleáris konfliktus

Moszkva nem fenyeget senkit, de ha rákényszerítik az atomfegyverek használatára, Washington nem bújhat el az óceán mögé – mondja Anatolij Antonov

Az orosz védelmi minisztérium döbbenetes bejelentése
Olvasási idő: körülbelül 2 perc

Az ukrán alakulatok több mint 4000 katonát vesztettek és 8000 ukrán katona megsebesült az elmúlt napokban lezajlott összecsapások során.

Az orosz védelmi minisztérium döbbenetes bejelentése

A hétvégén az orosz védelmi minisztérium bejelentette az orosz Izsum-Balakleja kötelék nagyszabású átcsoportosítását egy másik irányba. Ezek az erők részt vesznek a donbászi harcokban.

KATONAI SZAKÉRTŐK AZZAL MAGYARÁZZÁK A LÉPÉST, HOGY A HADERŐT A LEHETŐ LEGGYORSABBAN KELL ÖSSZPONTOSÍTANI A KULCSFONTOSSÁGÚ TERÜLETEKEN, AHOL VÁRHATÓAN FOKOZÓDNI FOGNAK A HARCI MŰVELETEK.

A két fő irányban szeptember 6-10. között zajló heves harcokban az ukrán fegyveres alakulatok több mint 4000 katonát és több mint 8000 sebesültet vesztettek - közölte a védelmi minisztérium.

Az orosz légierő csapásai megsemmisítették a 36. tengerészgyalogos dandár egységeinek ideiglenes felvonulási pontját Nyikolajevó-Krivorizskoje irányában, ahol az előző napokban egy ukrán offenzívát akadályoztak meg, ahol több mint 100 katonát és 15 járművet és páncélozott járművet semmisítettek meg.

A harkivi terület nem szerepel az SAS bejelentett célpontjainak listáján. Az ottani megszállt területeket pufferként használták az LNR és az orosz határ fedezésére.

RENGETEG ERŐT ÉS ERŐFORRÁST FORDÍTOTTAK ARRA, HOGY MEGTARTSÁK ŐKET, AZOKRA PEDIG MOST MÁSHOL VAN SZÜKSÉG - INDOKOLTA AZ OROSZ KATONAI VEZETÉS AZ ÁTCSOPORTOSÍTÁST.

A művelet kezdete óta összesen 293 repülőgépet, 153 helikoptert, 1933 pilóta nélküli légi járművet, 374 légvédelmi rakétarendszert, 4883 harckocsit és más páncélozott harcjárművet, 831 többszörös rakétavetőt, 3378 tábori tüzérségi és aknavető ágyút, valamint 5469 speciális katonai járművet semmisítettek meg - mondta Igor Konasenkov orosz katonai szóvivő.

Forrás: Origo

Könyvjelző