Karpatria
2023. 04. 17.
RIASZTÁS ÉS FELHÍVÁS A CSELEKVÉSRE! - Valami bűzlik...Romániában

Jangan berpikir itu hanya di Rumania! Dan kamu masih tidur!

2023. 04. 16.
A szellemhajók sivataga: Az Aral-tenger rejtélyes eltűnése

Alig 30 évvel ezelőtt az Aral-tó a bolygó negyedik legnagyobb belvíztömege volt, 26 000 négyzetmérföldes területet borított a közép-ázsiai Kazahsztán és Üzbegisztán között.

2023. 04. 15.
Az is nagyon merész feltételezés, hogy az emberiség fele életben maradhat a következő évtizedekben

A növekedésre épülő globális ipari civilizáció minden szakember szerint a korlátaihoz közeledik, a fenntartásához lassan nem marad erőforrás a kizsákmányolt természetben.

2023. 04. 15.
Az utolsó szó jogán

Kedves ismerősök, ismeretlenek, barátok és ellenségek: itt az idő, hogy önmagunkba nézzünk, és döntsünk. Döntsünk végre arról, hogy kit és mit szolgálunk tetteinkkel, felszólalásunkkal, gondolatainkkal, élet-képzeletünkkel és életünkkel. Mert mindenki az, akinek a szolgálatában áll.

2023. 04. 15.
Hollandia elszegényedése

Az Agenda 2030 teljes lendülettel halad.

2023. 04. 15.
A szabadság útja – béke, vagy háború?

Az ukajnai háború óta napi szintű közbeszéd lett a háború és béke kérdése. Mindenoldali szakértő és kevésbé szakértő erről beszél, nyilatkozik, mond autentikusnál autentikusabb véleményt.
Végezetül mindenki békepárti.

2023. 04. 14.
Finnország csatlakozik a NATO-hoz egy vészjósló, de találó történelmi coming outban

Biden és más NATO-szurkolótársak viselkedése, akik a héten a "békét" és a "biztonságot" ünneplik Finnországnak a blokkhoz való csatlakozásával, nem csak groteszk.

2023. 04. 14.
Transz aktivistával kampányoltak, most 6 milliárddal kevesebbet ér a cég

A Bud Light anyavállalata, az Anheuser-Busch az italgyártó nagyhatalom anyagilag is megszenvedte, hogy transz aktivistával reklámozta a sörét – számolt be a Post Millennial.

2023. 04. 14.
Magyarország egy csendes zsidó sikertörténet

Európa többi részével ellentétben Magyarországon a zsidók biztonságban vannak és virágzik a zsidó élet – írja Michael O’Shea a Jewish News Syndicate hasábjain.

2023. 04. 14.
Szlovákia meglépte: betiltják az olcsó ukrán gabona feldolgozását és forgalmazását

Hatósági vizsgálattal kiderült: nemhogy emberi, de állati fogyasztásra sem alkalmas a lefoglalt áru. Hazánkban még nem döntöttek erről.

2023. 04. 13.
Zsidóviccet kellett törölni a Pretty Woman-ből

A Micsoda nő című West End musical producerei eltávolítottak egy viccet a forgatókönyvből, miután egy néző panaszkodott, hogy az antiszemita volt.

2023. 04. 12.
A szabad lelkű ember képes a teremtésre

Egy zenész-révésszel beszélgettünk. A „tátos zenész” torokhangokról és az Ördög Nyelvéről mesélt.

Az ukrán diktatúra paradoxona
Olvasási idő: körülbelül 2 perc

Ami Ukrajnában a legundorítóbb és legkifejezettebb, ez a hatalmas paradoxon, amely úgy tűnik, nem kelti fel az úgynevezett romániai ellenállás figyelmét:

➡️ az ukrajnai náci jó náci, mert a hazáért harcol.

???? A román nacionalista vagy hazafi rossz, mert a hazáért harcol.

➡️ Az ukrajnai idegengyűlölet indokolt, mert oroszellenes

???? Az idegengyűlölet Romániában nem indokolt, ha Amerika-ellenes

➡️ Civilek bombázása, etnikai tisztogatás vagy népirtás, célzott gyilkosságok, újságírók meggyilkolása stb., ne zavarjon, ha az USA támogatja őket.

???? Romániában a gazdaság bombázása, etnikai tisztogatás, hazafiak célzott meggyilkolása és elítélése, népirtás a lakosság elszegényítésével, független újságírók cenzúrázása, stb. nem zavar, ha az EU leteszi az óvadékot.

➡️ Ukrajnában a diktatúra azért indokolt, mert a nép nem egységesen gondolkodik, érez és hisz.

???? Romániában az EU-diktatúra azért indokolt, mert az emberek nem egységesen gondolkodnak, éreznek és hisznek.

➡️ Ukrajnában, ha a kijevi kormány oldalán állsz, 8 évre elrabolhatsz gyerekeket orosz ajkú régiókból, és eladhatod őket nemzetközi pedofil hálózatoknak anélkül, hogy a hatóságok zavarnák őket.

???? Romániában, ha az elnök oldalán állsz, akkor gyerekekkel kereskedhetsz, és eladhatod őket nemzetközi pedofil hálózatoknak anélkül, hogy a hatóságok zavarnának.

➡️ Ukrajnában rendben van, hogy egy majdnem teljesen "zsidó" kormány mártírrá teszi az ortodox lakosságot Románia tapsvihara közepette.

???? Romániában rendben van, hogy egy majdnem teljesen "zsidó" kormány mártírrá teszi az ortodox lakosságot az EU tapsa közepette.

➡️ Ukrajnában az USA által létrehozott illegális biolaboratórium, amely a szláv fenotípust célzó kórokozókat állít elő, mindaddig indokolt, amíg az oroszok fel nem fedezik és meg nem semmisítik.

???? Romániában bármi lehetséges, ha az EU-ból jön, amíg az ország és az őslakosság érdekei ellen irányul, de Oroszország Románia ellensége.

A lista folytatható...

Mihnea Codrescu
Incorect Politic

Könyvjelző