Karpatria
2023. 04. 17.
RIASZTÁS ÉS FELHÍVÁS A CSELEKVÉSRE! - Valami bűzlik...Romániában

Jangan berpikir itu hanya di Rumania! Dan kamu masih tidur!

2023. 04. 16.
A szellemhajók sivataga: Az Aral-tenger rejtélyes eltűnése

Alig 30 évvel ezelőtt az Aral-tó a bolygó negyedik legnagyobb belvíztömege volt, 26 000 négyzetmérföldes területet borított a közép-ázsiai Kazahsztán és Üzbegisztán között.

2023. 04. 15.
Az is nagyon merész feltételezés, hogy az emberiség fele életben maradhat a következő évtizedekben

A növekedésre épülő globális ipari civilizáció minden szakember szerint a korlátaihoz közeledik, a fenntartásához lassan nem marad erőforrás a kizsákmányolt természetben.

2023. 04. 15.
Az utolsó szó jogán

Kedves ismerősök, ismeretlenek, barátok és ellenségek: itt az idő, hogy önmagunkba nézzünk, és döntsünk. Döntsünk végre arról, hogy kit és mit szolgálunk tetteinkkel, felszólalásunkkal, gondolatainkkal, élet-képzeletünkkel és életünkkel. Mert mindenki az, akinek a szolgálatában áll.

2023. 04. 15.
Hollandia elszegényedése

Az Agenda 2030 teljes lendülettel halad.

2023. 04. 15.
A szabadság útja – béke, vagy háború?

Az ukajnai háború óta napi szintű közbeszéd lett a háború és béke kérdése. Mindenoldali szakértő és kevésbé szakértő erről beszél, nyilatkozik, mond autentikusnál autentikusabb véleményt.
Végezetül mindenki békepárti.

2023. 04. 14.
Finnország csatlakozik a NATO-hoz egy vészjósló, de találó történelmi coming outban

Biden és más NATO-szurkolótársak viselkedése, akik a héten a "békét" és a "biztonságot" ünneplik Finnországnak a blokkhoz való csatlakozásával, nem csak groteszk.

2023. 04. 14.
Transz aktivistával kampányoltak, most 6 milliárddal kevesebbet ér a cég

A Bud Light anyavállalata, az Anheuser-Busch az italgyártó nagyhatalom anyagilag is megszenvedte, hogy transz aktivistával reklámozta a sörét – számolt be a Post Millennial.

2023. 04. 14.
Magyarország egy csendes zsidó sikertörténet

Európa többi részével ellentétben Magyarországon a zsidók biztonságban vannak és virágzik a zsidó élet – írja Michael O’Shea a Jewish News Syndicate hasábjain.

2023. 04. 14.
Szlovákia meglépte: betiltják az olcsó ukrán gabona feldolgozását és forgalmazását

Hatósági vizsgálattal kiderült: nemhogy emberi, de állati fogyasztásra sem alkalmas a lefoglalt áru. Hazánkban még nem döntöttek erről.

2023. 04. 13.
Zsidóviccet kellett törölni a Pretty Woman-ből

A Micsoda nő című West End musical producerei eltávolítottak egy viccet a forgatókönyvből, miután egy néző panaszkodott, hogy az antiszemita volt.

2023. 04. 12.
A szabad lelkű ember képes a teremtésre

Egy zenész-révésszel beszélgettünk. A „tátos zenész” torokhangokról és az Ördög Nyelvéről mesélt.

Az ukrán ripacs hazudik éjjel, nappal - ugyanaz az iskola
Olvasási idő: körülbelül 1 perc

Ukrajna azt állítja, hogy Fehéroroszország csatlakozott Oroszországhoz a támadásban; Az USA "nem lát jelzést" az állítás alátámasztására.

Ahogy az Oroszország és Ukrajna közötti háború fokozódik, az ukrán tisztviselők most azt mondják, hogy egy másik nemzet kezdte támadni őket.

Néhány órával később azonban a nyugati szövetségesek nem támasztották alá a jelentéseket , és maga Fehéroroszország is elutasította az állításokat.

"Washingtonban egy amerikai védelmi tisztviselő azt mondta, hogy az Egyesült Államoknak nincs megerősítése arról, hogy a fehéroroszok belépnek Ukrajnába, nem láttunk erre utaló jeleket" - írta a Politico.

Aljakszandr Lukasenka fehérorosz vezető azt is tagadta, hogy országa hadserege csatlakozott volna az orosz támadáshoz.

"Nem én hoztam döntéseket" – mondta Lukasenko, Putyin egyik rendíthetetlen szövetségese, akit nemzetközi szinten elszigeteltek a hatalom koncentrálására és az eltérő véleményre való szétzúzásra irányuló kampánya során. "És az én döntésem nélkül ezeket az egységeket még a laktanyából sem lehet kivonni."

Ukrajna kedden Twitter-üzenetben jelentette be, hogy Fehéroroszország megkezdte a megszállást.

"Fehérorosz csapatok léptek be Csernyihiv régióba. Az információt Vitalij Szijlov, az Északi Területi Védelmi Erők szóvivője erősítette meg a nyilvánosságnak. További részletek később" – írták.

Forrás: Conservative Briefe

Könyvjelző