Karpatria
2022. 09. 26.
Edward Snowden orosz állampolgárságot kapott

Az Orosz Föderáció alkotmánya 89. cikkének "a" bekezdésével összhangban elhatározom: a következő személyeket fogadom el az Orosz Föderáció állampolgárságaként: Edward Joseph Snowden, aki 1983. június 21-én született az Amerikai Egyesült Államokban.

2022. 09. 26.
Népszámlálás - előszoba a Great Resethez

Akik megtagadják a válaszadást, azok komoly pénzbírságra, akár 200.000 forintos büntetésre számíthatnak. Senki nem teszi fel a kérdést, hogy mi szükség van a szankciókra és a kényszerítésre?

2022. 09. 26.
Kik jutnak hozzá az egészségügyi adatainkhoz?

Egyértelmű, hogy itt egy üzletágat akarnak felépíteni, amely felülírja a betegek ellátását, a gyanú fennáll, hogy egy világméretű adathalászatról és visszaélésszerű működésről van szó.

2022. 09. 26.
A VILÁG OLYAN, AMILYENEK MI VAGYUNK!

A KORMÁNYOK NEM CSELEKEDHETNEK AZT, AMIT AKARNAK! CSAK AZT, AMIT MEGENGEDNEK NEKIK!

2022. 09. 26.
Kivételes elemzés kering az interneten Ukrajna és Oroszország népszavazás utáni jövőjéről

Ritka elemzés a román sajtóból.
Az USA nyeresége és Európa vesztesége.

2022. 09. 26.
Orvosok és ápolók elárulták a betegeket – és saját magukat is

Ez a cikk több mint két évvel ezelőtt - 20.7.12-én - jelent meg először. Sajnos ma is tökéletesen érvényes.

2022. 09. 26.
Lavrov New Yorkban: nem értenek oroszul? Itt az ideje megtanulni!

Még humora is van!

2022. 09. 26.
Tarolt a jobboldal Olaszországban, akár kétharmaduk is lehet

Elsöprő jobboldali siker vetett véget a baloldali kormányzásnak Olaszországban. A győzelem hamar eldőlt, már csak a kétharmad a kérdéses.

2022. 09. 26.
Kitálalt egy volt jobbikos!

Így töröltette Szaszi Gyurcsányék segítségével Toroczkai Fb-oldalát, és nyilváníttatták őt veszélyes személlyé.

2022. 09. 26.
Nincs klíma-vészhelyzet!

A globális felmelegedés körülbelül olyan valóságos, mint a húsvéti nyuszi.
Tudósok ezrei írnak alá hivatalos nyilatkozatot.

2022. 09. 22.
Moszkva a nemzeti függetlenségi és szuverenista mozgalmak bástyája kíván lenni

A donbasszi népszavazások nemcsak a Luganszki és Donyecki Népköztársaságok és más felszabadított területek lakóinak rendszerszintű védelmét szolgálják, hanem a történelmi igazságosság helyreállítása szempontjából is nagy jelentőséggel bírnak – jelentette ki Dimitrij Medvegyev.

2022. 09. 22.
A háború végső kimenetele

Az egyik fél legyőzi a másikat.

Az uruguayi igazságszolgáltatás felszólítja a kormányt és a Pfizert, hogy tisztázzák a vírusellenes vakcinák összetevőit
Olvasási idő: körülbelül 3 perc

Az uruguayi kormánynak és a Pfizer gyógyszeripari vállalatnak 48 órája van arra, hogy egy szombaton közzétett bírósági végzés szerint részletes tájékoztatást nyújtson be a bíróságnak az országban beadott vírusellenes vakcinákról.

Az uruguayi igazságszolgáltatás felszólítja  a kormányt és a Pfizert, hogy tisztázzák a vírusellenes vakcinák összetevőit

Montevideo (AFP) – A szombaton kiadott bírósági végzés szerint az uruguayi kormánynak és a Pfizer gyógyszergyártó cégnek 48 órája van arra, hogy részletes tájékoztatást nyújtson be az igazságszolgáltatásnak az országban beadott koronavírus elleni vakcinákról.

A határozat értelmében a végrehajtó szervnek és az amerikai laboratóriumnak dokumentációt kell szolgáltatnia a vakcinák összetételéről, beleértve a “grafén-oxid” vagy “nanotechnológiai elemek” esetleges jelenlétét.

Olyan adatokat is kérnek, amelyek bizonyítják “a hírvivő RNS-nek nevezett anyag” “ártalmatlanságát”, és amelyek az Egyesült Államok amerikai ügynöksége, az FDA tanulmányaival igazolják a vakcinák “kísérleti jellegét”.

A bíró arra kéri a hatóságokat, hogy „magyarázzák meg, hogy tanulmányoztak-e az alternatív anticovid-19 terápiákat”, ha pedig nem, akkor tisztázzák, miért nem vizsgálták ezeket a megoldásokat – áll a dokumentumban.

A kormány és a Pfizer között aláírt szerződések szintén vizsgálat tárgyát képezik annak megállapítása érdekében, hogy tartalmaznak-e „a szállítók polgári jogi kártalanítására vagy büntetlenségére vonatkozó kitételeket az esetleges káros hatások előfordulása tekintetében”.

A bírósági határozat magyarázatot ír elő arra vonatkozóan is, hogy végeztek-e olyan tanulmányokat, amelyek „megmagyarázzák a Covid-19 okozta halálozások számának hírhedt növekedését 2021 márciusában az előző évhez képest”.

„Különösen a Pfizer utasítást kap, hogy 48 órán belül nyilatkozzon – adott esetben okirati adatok megadásával –, ha a vállalat elismerte (…) az úgynevezett Covid-19 elleni oltások káros hatásainak igazolását. általánosan és részletesen a gyermekpopulációra vonatkozóan is” – áll a dokumentumban.

A bírói rendelet jövő szerdára tűzte ki a tárgyalást, amelyen a kormány és az egészségügyi minisztérium, valamint az amerikai cég képviselőinek kell megjelenniük.

Vasárnap sem az uruguayi hatóságok, sem a cég nem reagált a felszólításra.

A világjárvány kezdete óta rengeteg információ kering az interneten a vakcinák vélhetően káros tartalmáról, olyan komponenseket említve, mint a mágnesek (grafén) és a mikrochipek. 

Forrás: France24

Könyvjelző