Karpatria
2023. 04. 17.
RIASZTÁS ÉS FELHÍVÁS A CSELEKVÉSRE! - Valami bűzlik...Romániában

Ne higgyétek, hogy csak Romániában! És még mindig alszol!

2023. 04. 16.
A szellemhajók sivataga: Az Aral-tenger rejtélyes eltűnése

Alig 30 évvel ezelőtt az Aral-tó a bolygó negyedik legnagyobb belvíztömege volt, 26 000 négyzetmérföldes területet borított a közép-ázsiai Kazahsztán és Üzbegisztán között.

2023. 04. 15.
Az is nagyon merész feltételezés, hogy az emberiség fele életben maradhat a következő évtizedekben

A növekedésre épülő globális ipari civilizáció minden szakember szerint a korlátaihoz közeledik, a fenntartásához lassan nem marad erőforrás a kizsákmányolt természetben.

2023. 04. 15.
Az utolsó szó jogán

Kedves ismerősök, ismeretlenek, barátok és ellenségek: itt az idő, hogy önmagunkba nézzünk, és döntsünk. Döntsünk végre arról, hogy kit és mit szolgálunk tetteinkkel, felszólalásunkkal, gondolatainkkal, élet-képzeletünkkel és életünkkel. Mert mindenki az, akinek a szolgálatában áll.

2023. 04. 15.
Hollandia elszegényedése

Az Agenda 2030 teljes lendülettel halad.

2023. 04. 15.
A szabadság útja – béke, vagy háború?

Az ukajnai háború óta napi szintű közbeszéd lett a háború és béke kérdése. Mindenoldali szakértő és kevésbé szakértő erről beszél, nyilatkozik, mond autentikusnál autentikusabb véleményt.
Végezetül mindenki békepárti.

2023. 04. 14.
Finnország csatlakozik a NATO-hoz egy vészjósló, de találó történelmi coming outban

Biden és más NATO-szurkolótársak viselkedése, akik a héten a "békét" és a "biztonságot" ünneplik Finnországnak a blokkhoz való csatlakozásával, nem csak groteszk.

2023. 04. 14.
Transz aktivistával kampányoltak, most 6 milliárddal kevesebbet ér a cég

A Bud Light anyavállalata, az Anheuser-Busch az italgyártó nagyhatalom anyagilag is megszenvedte, hogy transz aktivistával reklámozta a sörét – számolt be a Post Millennial.

2023. 04. 14.
Magyarország egy csendes zsidó sikertörténet

Európa többi részével ellentétben Magyarországon a zsidók biztonságban vannak és virágzik a zsidó élet – írja Michael O’Shea a Jewish News Syndicate hasábjain.

2023. 04. 14.
Szlovákia meglépte: betiltják az olcsó ukrán gabona feldolgozását és forgalmazását

Hatósági vizsgálattal kiderült: nemhogy emberi, de állati fogyasztásra sem alkalmas a lefoglalt áru. Hazánkban még nem döntöttek erről.

2023. 04. 13.
Zsidóviccet kellett törölni a Pretty Woman-ből

A Micsoda nő című West End musical producerei eltávolítottak egy viccet a forgatókönyvből, miután egy néző panaszkodott, hogy az antiszemita volt.

2023. 04. 12.
A szabad lelkű ember képes a teremtésre

Egy zenész-révésszel beszélgettünk. A „tátos zenész” torokhangokról és az Ördög Nyelvéről mesélt.

Bizánc válasza a vatikáni oltási terrorra
Olvasási idő: körülbelül 5 perc

„Valójában ez nem is oltás, ez egy sátáni kereszténység ellenesség!” – A Bizánci Katolikus Pátriárka körlevele a Püspöki Kar számára: Válasz a vatikáni oltási terrorra

” Kedves Püspöki Szolgálati Atyák!

A Vatikán bejelentette, hogy aki a munkatársak közül február elsejéig megtagadja a harmadik oltás beadását, azt azonnal, előzetes értesítés nélkül elbocsátják.
Vedd észre, hogy a megszálló, eretnek vezér és bűnöző Bergoglio uralma alatt állsz.

 Arra fog kényszeríteni benneteket, hogy egyházmegyéjében és nemzetében hajtsa végre Krisztus és az emberiség elleni bűneit.
Teljesítenie kell a népirtó oltási tervét. Biztosan tudja, hogy az mRNS-oltás többek között az emberi genomot is megzavarja. A grafénnel, a tüskefehérje-termeléssel és a szadisztikusan az anyaméhben meggyilkolt, meg nem született csecsemők vérével kapcsolatos.

Valójában ez nem is oltás, ez egy sátáni kereszténység ellenesség.
Ráadásul az csak hiú remény, hogy a harmadik oltás után mindennek vége lesz; mert már a negyedikről is szó van.
Ezzel bevezetik az állandó védőoltás rendszerét, amelynek célja, hogy az embereket bio-robotokká és génmódosított organizmusokká változtassák. A végeredmény az emberiség csökkentése, és azután? A tűz tava.

Az örök pokollal kell szembenézned, hacsak nem szakadsz el a Vatikán oltásellenes evangéliumától. Nem maradhatsz továbbra is passzív! Ebben a helyzetben a passzivitás bűncselekmény! Aktívan fel kell lépnie mindenkinek e halálos gépezet ellen. Ha nem teszed, Isten és az emberek elítélnek majd Krisztus elárulása és az emberiség elleni bűnök miatt.

A „bergogliói” Vatikán beindította a kötelező védőoltás gépezetét. Ezzel káros precedenst teremtett, valamint hamis erkölcsi igazolást a gonosz kormányoknak. Ha Önök, püspökök, most hallgatnak, elsősorban Önök lesznek a hibásak a saját nemzetük népirtásáért. A kormány a hitehagyott Vatikánhoz fog fordulni, és elveszíti a lelkiismeret utolsó cseppjét is.

De te képviseled a Vatikánt nemzetedben. A passzivitásod elég ahhoz, hogy a nemzet elpusztuljon.
Ma kénytelen vagy kilépni a bergoliói Vatikán szervezett bűnözéséből, és egyértelmű NEM-et mondani rá! Ez az igazi zsinati út és megmentő bűnbánat. Mert amennyiben nem lépsz ki, a bergoliói Vatikán alatti programozott sátánizmussal való egységed nagyobb hatással lesz, mint a politikusoké vagy az álnok mainstream médiáé. Árulásotok miatt, kedves püspökök, Isten nem tud majd közbeavatkozni a nemzetetek megmentése érdekében. De ha kitörsz a gonosz rendszerből, a Vatikán hamis buboréka kipukkan, és Isten a te hiteddel beavatkozik, hogy megmentse az egyházat és nemzetedet.

Kedves Püspökök, rendkívül nagy felelősség nehezedik rátok, amely elől nem menekülhettek.
Vagy hősök vagy bűnözők lesztek. Sőt, ez határozza meg saját lelketek üdvösségét – vagy elnyerni az örök dicsőség koronáját, vagy örökre a pokolba kerültök a covid-sátánizmus egész rendszerével együtt.

Krisztus szolgája, Сarlo Maria Viganò legyen példa számodra a bátorságban és a hűségben! Dönts Isten és nemzeted üdvössége mellett akár katakomba egyházzá válás, vagy vértelen vagy véres mártíromság árán is!

Illés atya
A Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriárkája
2021. december 29.

Személyes adatok Illés pátriárkáról

1946-ban született a csehországi Hlukban. Pappá szentelték 1972-ben. Belépés a Nagy Szent Bazil-rendbe és rítusváltás 1991-ben. Teológiai doktorátus Prágában. Dogmatika tanár (Eperjes, Szlovákia), katolikus püspök, 2009-ben kinevezték érsekké. 2011. április 5-én nevezték ki bizánci katolikus pátriárkává a Michael Osidach érsek vezette püspöki szinódus által megválasztott és kézbetétellel.

Forrás:  Informația liberă

Könyvjelző