Karpatria
2022. 11. 03.
Az USA és a szaúdi hírszerzés szerint Irán két napon belül megtámadhatja Szaúd-Arábiát

A vészhíreket az Egyesült Államok hozta nyilvánosságra, valamint azt írták, habozás nélkül be fognak avatkozni saját érdekeik és partnereik védelmében.

2022. 10. 01.
Súlyos csapás Ukrajnának!

Jelenleg nincs helyük a NATO-ban.

2022. 09. 30.
Nem akarunk számok lenni, emberi lények vagyunk!

Megtámadták az identitásunkat, családi, vallási értékeinket és a nemzeti szuverenitásunkat! Meg fogjuk védeni az emberi értékeket!

2022. 09. 30.
Ennyit ér Brüsszelnek a demokrácia...

Ennyire tartják tiszteletben a választók akaratát…

2022. 09. 30.
Az orosz olajárplafon bevezetése halálos csapás lesz a Nyugatnak

A nyugati országok által az orosz olajra vonatkozó árplafon előírása “végső halálos csapássá” válhat, 

2022. 09. 30.
Brüsszel: kötelező energiafogyasztásb és az energiatermelő cégek bevételeinek korlátozása

A vártnál lényegesen gyorsabban jutottak politikai megállapodásra az energiaügyi miniszterek, akik rendkívüli tanácskozáson vesznek részt Brüsszelben annak érdekében, hogy az energiaárak csökkentése érdekében döntést hozzanak.

2022. 09. 30.
CNN: a Pentagon létrehozza az Ukrajna-parancsnokságot

A Pentagon egy új katonai parancsnokság létrehozásán dolgozik, amely az ukrán katonák felfegyverzésével és kiképzésével foglalkozik

2022. 09. 30.
A hazaárulásról, annak folytatódó formájában

Mindenesetre, amikor ránéznek a számláikra, és látják, hogy milyen horribilis árakat fizetnek a hidegért az otthonaikban, tudniuk kell, ki a hibás: nem, nem Putyin..!
A globalizmus internacionalista, kiszolgáló kormánya Romániában is dolgozik.

2022. 09. 30.
A világelit harca a Föld irányításáért
2022. 09. 30.
Az Északi-tengeren a robbantás közelében megtalálták Navalnij alsógatyáját!

Aki normális, az agyonröhögheti magát a "fősodrú", azaz kormányhű (NATO-hű, Amerika-hű, E.U.-hű) sajtó magyarázkodásán.

2022. 09. 29.
Már csak Magyarországra érkezik orosz gáz az Unióban

És ez nagy valószínűséggel minimum az év végéig így is marad.

2022. 09. 29.
Van élet a halál után? Egy rendhagyó interjú

Amelyben szó lesz életről és halálról, éberségről és szeretetről, vallásról és tudományról.

Edward Snowden orosz állampolgárságot kapott
Olvasási idő: körülbelül 2 perc

Az Orosz Föderáció alkotmánya 89. cikkének "a" bekezdésével összhangban elhatározom: a következő személyeket fogadom el az Orosz Föderáció állampolgárságaként: Edward Joseph Snowden, aki 1983. június 21-én született az Amerikai Egyesült Államokban.

Edward Snowden orosz állampolgárságot kapott

Az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség korábbi alkalmazottja, Edward Snowden orosz állampolgárságot kapott. Ezt a Vlagyimir Putyin orosz elnök által aláírt rendelet tartalmazza.

"Az Orosz Föderáció alkotmánya 89. cikkének "a" bekezdésével összhangban elhatározom: a következő személyeket fogadom el az Orosz Föderáció állampolgárságaként: Edward Joseph Snowden, aki 1983. június 21-én született az Amerikai Egyesült Államokban" - áll a dokumentumban.

Amint azt dmitrij Peszkov, az Orosz Föderáció elnökének sajtótitkára kifejtette a RIA Novosztinak, Snowden orosz állampolgárságát kérésére adták meg.

Anatolij Kucherena ügyvéd viszont hozzátette, hogy Edward Snowden után felesége orosz állampolgárságot kér.

 2020 novemberében kiderült, hogy Snowden úgy döntött, hogy orosz állampolgárságot szerez. Október végén a korábbi különleges ügynök határozatlan idejű tartózkodási engedélyt kapott Oroszországban. Kucherena szerint Snowden csak akkor térhet vissza az Egyesült Államokba, ha az ellene folyó büntetőügyet lezárják.

Emlékezzünk vissza, hogy 2013-ban Snowden nyilvánosságra hozta az amerikai és brit különleges szolgálatok elektronikus megfigyelésének módszereiről szóló információkat, valamint azt a tényt, hogy állampolgáraik személyes adatait egymásnak továbbítják. Elmondása szerint ezen országok különleges szolgálatai részt vesznek a külföldi államok vezetői közötti tárgyalások illegális lehallgatásában. Az amerikai hatóságok üldözése elől menekülve menedékjog iránti kérelmet küldött számos ország, köztük Oroszország hatóságainak. 2014-ben megkapta az első tartózkodási engedélyt az Orosz Föderációban, majd később a határozatlan idejű tartózkodáshoz való jogot az orosz területen.

Könyvjelző