Karpatria
2022. 09. 26.
Edward Snowden orosz állampolgárságot kapott

Az Orosz Föderáció alkotmánya 89. cikkének "a" bekezdésével összhangban elhatározom: a következő személyeket fogadom el az Orosz Föderáció állampolgárságaként: Edward Joseph Snowden, aki 1983. június 21-én született az Amerikai Egyesült Államokban.

2022. 09. 26.
Népszámlálás - előszoba a Great Resethez

Akik megtagadják a válaszadást, azok komoly pénzbírságra, akár 200.000 forintos büntetésre számíthatnak. Senki nem teszi fel a kérdést, hogy mi szükség van a szankciókra és a kényszerítésre?

2022. 09. 26.
Kik jutnak hozzá az egészségügyi adatainkhoz?

Egyértelmű, hogy itt egy üzletágat akarnak felépíteni, amely felülírja a betegek ellátását, a gyanú fennáll, hogy egy világméretű adathalászatról és visszaélésszerű működésről van szó.

2022. 09. 26.
A VILÁG OLYAN, AMILYENEK MI VAGYUNK!

A KORMÁNYOK NEM CSELEKEDHETNEK AZT, AMIT AKARNAK! CSAK AZT, AMIT MEGENGEDNEK NEKIK!

2022. 09. 26.
Kivételes elemzés kering az interneten Ukrajna és Oroszország népszavazás utáni jövőjéről

Ritka elemzés a román sajtóból.
Az USA nyeresége és Európa vesztesége.

2022. 09. 26.
Orvosok és ápolók elárulták a betegeket – és saját magukat is

Ez a cikk több mint két évvel ezelőtt - 20.7.12-én - jelent meg először. Sajnos ma is tökéletesen érvényes.

2022. 09. 26.
Lavrov New Yorkban: nem értenek oroszul? Itt az ideje megtanulni!

Még humora is van!

2022. 09. 26.
Tarolt a jobboldal Olaszországban, akár kétharmaduk is lehet

Elsöprő jobboldali siker vetett véget a baloldali kormányzásnak Olaszországban. A győzelem hamar eldőlt, már csak a kétharmad a kérdéses.

2022. 09. 26.
Kitálalt egy volt jobbikos!

Így töröltette Szaszi Gyurcsányék segítségével Toroczkai Fb-oldalát, és nyilváníttatták őt veszélyes személlyé.

2022. 09. 26.
Nincs klíma-vészhelyzet!

A globális felmelegedés körülbelül olyan valóságos, mint a húsvéti nyuszi.
Tudósok ezrei írnak alá hivatalos nyilatkozatot.

2022. 09. 22.
Moszkva a nemzeti függetlenségi és szuverenista mozgalmak bástyája kíván lenni

A donbasszi népszavazások nemcsak a Luganszki és Donyecki Népköztársaságok és más felszabadított területek lakóinak rendszerszintű védelmét szolgálják, hanem a történelmi igazságosság helyreállítása szempontjából is nagy jelentőséggel bírnak – jelentette ki Dimitrij Medvegyev.

2022. 09. 22.
A háború végső kimenetele

Az egyik fél legyőzi a másikat.

ELLOPTÁK A HADSEREGNEK GYŰJTÖTT DOLLÁRMILLIÓKAT AZ UKRÁN JÓTÉKONYKODÓK
Olvasási idő: körülbelül 2 perc

Magát jótékony szervezetnek álcázó, valójában a hadseregnek gyűjtött pénzeket eltulajdonító bandát leplezett le a kijevi rendőrség, áll a cripo.com.ua hírében.

ELLOPTÁK A HADSEREGNEK GYŰJTÖTT DOLLÁRMILLIÓKAT AZ UKRÁN JÓTÉKONYKODÓK

A banda egy jótékonysági alapítvány fedezéke mögé rejtőzve ténykedett, derült ki a nyomozás során. Golyóálló mellények, rohamsisakok, éjjellátó készülékek és egyéb fronton nélkülözhetetlen katonai segédeszközökre gyűjtöttek a hadsereg számára. A katonák persze semmit nem láttak és nem is kaptak, mert a banda nemes egyszerűséggel ellopta az adományokat.

A bűnszervezetet egy városi tanácsi képviselő irányította. A 37 éves gyanúsított két segélyközpontot alakított, amelyekben menedzserek, ügyintézők dolgoztak, illetve hívogatták és buzdították a cégeket, vállalkozókat, hogy legyenek hazafiak és támogassák a hadsereget. Majd az alapítvány számlájára befutott összegeket átutalták a saját személyi számláikra és azokról osztották szét egymás között az adományokat. Az ügyfelek győzködése érdekében még videókat is készítettek arról, hogy miként kerülnek átadásra a hadseregnek gyűjtött pénzekből vásárolt eszközök.

A nyomozás során harminc házkutatást tartottak a banda tagjainál és a segélyközpontokban. Rengeteg bizonyítékot találtak és foglaltak le, egyebek között a már felültetett adakozók és a leendő ügyfelek listáját. Legkevesebb 9 millió dollárnyi összeget gyűjtöttek és loptak el a jótékonykodók, akikre akár 12 év szabadságvesztést róhat majd ki a bíróság.

Forrás:cripo.com.ua/KH

Könyvjelző