Karpatria
2022. 11. 03.
Az USA és a szaúdi hírszerzés szerint Irán két napon belül megtámadhatja Szaúd-Arábiát

A vészhíreket az Egyesült Államok hozta nyilvánosságra, valamint azt írták, habozás nélkül be fognak avatkozni saját érdekeik és partnereik védelmében.

2022. 10. 01.
Súlyos csapás Ukrajnának!

Jelenleg nincs helyük a NATO-ban.

2022. 09. 30.
Nem akarunk számok lenni, emberi lények vagyunk!

Megtámadták az identitásunkat, családi, vallási értékeinket és a nemzeti szuverenitásunkat! Meg fogjuk védeni az emberi értékeket!

2022. 09. 30.
Ennyit ér Brüsszelnek a demokrácia...

Ennyire tartják tiszteletben a választók akaratát…

2022. 09. 30.
Az orosz olajárplafon bevezetése halálos csapás lesz a Nyugatnak

A nyugati országok által az orosz olajra vonatkozó árplafon előírása “végső halálos csapássá” válhat, 

2022. 09. 30.
Brüsszel: kötelező energiafogyasztásb és az energiatermelő cégek bevételeinek korlátozása

A vártnál lényegesen gyorsabban jutottak politikai megállapodásra az energiaügyi miniszterek, akik rendkívüli tanácskozáson vesznek részt Brüsszelben annak érdekében, hogy az energiaárak csökkentése érdekében döntést hozzanak.

2022. 09. 30.
CNN: a Pentagon létrehozza az Ukrajna-parancsnokságot

A Pentagon egy új katonai parancsnokság létrehozásán dolgozik, amely az ukrán katonák felfegyverzésével és kiképzésével foglalkozik

2022. 09. 30.
A hazaárulásról, annak folytatódó formájában

Mindenesetre, amikor ránéznek a számláikra, és látják, hogy milyen horribilis árakat fizetnek a hidegért az otthonaikban, tudniuk kell, ki a hibás: nem, nem Putyin..!
A globalizmus internacionalista, kiszolgáló kormánya Romániában is dolgozik.

2022. 09. 30.
A világelit harca a Föld irányításáért
2022. 09. 30.
Az Északi-tengeren a robbantás közelében megtalálták Navalnij alsógatyáját!

Aki normális, az agyonröhögheti magát a "fősodrú", azaz kormányhű (NATO-hű, Amerika-hű, E.U.-hű) sajtó magyarázkodásán.

2022. 09. 29.
Már csak Magyarországra érkezik orosz gáz az Unióban

És ez nagy valószínűséggel minimum az év végéig így is marad.

2022. 09. 29.
Van élet a halál után? Egy rendhagyó interjú

Amelyben szó lesz életről és halálról, éberségről és szeretetről, vallásról és tudományról.

Ennyit ér Brüsszelnek a demokrácia...
Olvasási idő: körülbelül 4 perc

Ennyire tartják tiszteletben a választók akaratát…

Ennyit ér Brüsszelnek a demokrácia...

Nem sokáig ünnepelheti az olasz nemzeti tábor a választási győzelmét, a globalisták gyorsan értésre adták, hogy nem tűrik az önállóskodást, holmi patrióta szempontok érvényesítését.

Ursula von der Leyen már a voksolás előtt nyíltan megfenyegette az olaszokat, amikor az amerikai Princeton Egyetemen tartott előadásán egy hallgatói kérdésre válaszolva szó szerint azt mondta: „Figyelemmel kísérjük az olasz választásokat, és meglátjuk a választások eredményét, „szóval meglátjuk, ha a dolgok egy nehéz irányba mennek, én már beszéltem Magyarországról és Lengyelországról, vannak eszközeink."

Tehát az Európai Bizottság elnöke megüzente Itáliának, hogy a jobboldal választási győzelme esetén könnyen a magyarok és a lengyelek sorsára juthatnak, vagyis politikai alapon, egyébként indokolatlan jogállamisági eljárásokat indítanak ellenük, majd pedig visszatartják a nekik járó uniós pénzeket.


Most pedig az olasz patrióták győzelme után egy másik globalista német politikus üzent Meloni asszonynak és leendő kormányának. Manfred Weber az Európai Néppárt (EPP) elnöke furcsa módon egyébként azért kényszerült védekezni, mert az olasz választási kampányban Silvio Berlusconit és a Forza Italia nevű pártot támogatta, mivel ők is tagjai az EPP-nek.
De a veterán olasz politikus pártja koalícióban indult a Salvini vezette Ligával és Giorgia Meloni Olasz Testvérek nevű formációjával, ezért még a német CSU-beli párttársai is nekiestek Webernek, mondván, nem egy bocsánatos bűn »bakot tartani« a szélsőséges nacionalistáknak.

Erre Weber – akit sok mindennek lehet nevezni, de nemzetinek és konzervatívnak biztosan nem – gyorsan bizonygatni kezdte, hogy ő is harcol a „szélsőjobboldal” ellen. De hozzátette:

„Olaszország, az Olaszország”.

Aztán következett a kulcsmondat:

„Meloni tudja, hogy akkor kapja meg Olaszország az uniós újjáépítési forrásokat, ha Mario Draghi – távozó olasz kormányfő – reformjait valósítja meg.”

Ez egyértelműen azt jelenti, hogy a globalisták forgatókönyve szerint kell folytatni Olaszország átalakítását, ellenkező esetben az új kormány pórul jár, hasonlóan hozzánk és a lengyelekhez.

Ennyit ér Brüsszelnek a demokrácia; ennyire tartják tiszteletben a választók akaratát…

Draghi a nemzetközi pénzügyi elit egyik megbízható kádere, elég ha csak arra utalok, hogy nyolc évig az Európai Központi Bank elnöke volt, azt megelőzően pedig hosszú időt töltött az egyik legbefolyásosabb globalista pénzügyi központnál, a Goldman Sachsnál.
Csak érzékeltetésképpen: a Goldman Sachsot Matt Taibbinek a The Great American Bubble Machine, azaz a Nagy amerikai buborékgyár című híres Rolling Stone-ban megjelent cikke után csak vámpírpolipnak csúfolnak az Egyesült Államokban. A cég, amelyik mindenhol jelen van, minden politikai rendszerben befolyásos, és szinte mindig a saját előnyére.
A világ legbefolyásosabb pénzügyminiszterei, jegybankárai és a nemzetközi pénzügyi szervezetek vezetői jönnek a Goldman Sachstól. Sok piaci manipulációban ott vannak a csápjai a nagy gazdasági világválság óta.


Ezek után el lehet képzelni, mit jelentene Olaszországnak, ha Draghi úr reformjait vinnék végig Meloniék. Bízom benne, hogy ezt a verziót kapásból elutasítják az „olasz testvérek” és Salviniék.

Forrás: Bekezdések/Facebook

Könyvjelző