Karpatria
2022. 09. 26.
Edward Snowden orosz állampolgárságot kapott

Az Orosz Föderáció alkotmánya 89. cikkének "a" bekezdésével összhangban elhatározom: a következő személyeket fogadom el az Orosz Föderáció állampolgárságaként: Edward Joseph Snowden, aki 1983. június 21-én született az Amerikai Egyesült Államokban.

2022. 09. 26.
Népszámlálás - előszoba a Great Resethez

Akik megtagadják a válaszadást, azok komoly pénzbírságra, akár 200.000 forintos büntetésre számíthatnak. Senki nem teszi fel a kérdést, hogy mi szükség van a szankciókra és a kényszerítésre?

2022. 09. 26.
Kik jutnak hozzá az egészségügyi adatainkhoz?

Egyértelmű, hogy itt egy üzletágat akarnak felépíteni, amely felülírja a betegek ellátását, a gyanú fennáll, hogy egy világméretű adathalászatról és visszaélésszerű működésről van szó.

2022. 09. 26.
A VILÁG OLYAN, AMILYENEK MI VAGYUNK!

A KORMÁNYOK NEM CSELEKEDHETNEK AZT, AMIT AKARNAK! CSAK AZT, AMIT MEGENGEDNEK NEKIK!

2022. 09. 26.
Kivételes elemzés kering az interneten Ukrajna és Oroszország népszavazás utáni jövőjéről

Ritka elemzés a román sajtóból.
Az USA nyeresége és Európa vesztesége.

2022. 09. 26.
Orvosok és ápolók elárulták a betegeket – és saját magukat is

Ez a cikk több mint két évvel ezelőtt - 20.7.12-én - jelent meg először. Sajnos ma is tökéletesen érvényes.

2022. 09. 26.
Lavrov New Yorkban: nem értenek oroszul? Itt az ideje megtanulni!

Még humora is van!

2022. 09. 26.
Tarolt a jobboldal Olaszországban, akár kétharmaduk is lehet

Elsöprő jobboldali siker vetett véget a baloldali kormányzásnak Olaszországban. A győzelem hamar eldőlt, már csak a kétharmad a kérdéses.

2022. 09. 26.
Kitálalt egy volt jobbikos!

Így töröltette Szaszi Gyurcsányék segítségével Toroczkai Fb-oldalát, és nyilváníttatták őt veszélyes személlyé.

2022. 09. 26.
Nincs klíma-vészhelyzet!

A globális felmelegedés körülbelül olyan valóságos, mint a húsvéti nyuszi.
Tudósok ezrei írnak alá hivatalos nyilatkozatot.

2022. 09. 22.
Moszkva a nemzeti függetlenségi és szuverenista mozgalmak bástyája kíván lenni

A donbasszi népszavazások nemcsak a Luganszki és Donyecki Népköztársaságok és más felszabadított területek lakóinak rendszerszintű védelmét szolgálják, hanem a történelmi igazságosság helyreállítása szempontjából is nagy jelentőséggel bírnak – jelentette ki Dimitrij Medvegyev.

2022. 09. 22.
A háború végső kimenetele

Az egyik fél legyőzi a másikat.

Ez nem betegség, ez az intelligencia próbája, és a legrosszabb még csak most jön
Olvasási idő: körülbelül 5 perc

Pedro Baños ezredes szerint ha nem vesszük észre, hogy agymosást végeznek rajtunk, akkor már sikerrel jártak. És nyilvánvaló, hogy sajnos a túlnyomó többségnél ez már sikerült is.

Ez nem betegség, ez az intelligencia próbája, és a legrosszabb még csak most jön

 

Néhány olyan ország kivételével, amelyeket az elit "kísérleti laboratóriumnak" nyilvánított, mint Ausztria, Olaszország és Ausztrália, sok más országban, köztük nálunk is, a világjárvány végének jelei kezdenek hallatszani.

Senki ne higgye, hogy ezzel a probléma megoldódott.

A megjósolt vég csak akkor következik be, amikor az elit megalakítja a világkormányt, és az egész emberiséget - amelyet életben hagynak, ami nem sokáig fog tartani, ahogy a "Georgia kövek" kijelenti - tökéletesen irányított biológiai automatákká alakítják át.

A pandémia nem más, mint egy "főpróba mindennel", hogy lássák, mennyit nyel le a lakosság. És ebben az értelemben átütő sikert aratott.

A terv régimódi, és néhány epizódra van a befejezéstől, beleértve - teljes bizonyossággal - az antropogén éghajlatváltozás, a nagyszabású háború, a gazdasági összeomlás, és valószínűleg egy áramkimaradás és egy szimulált UFO-támadás, a Kék sugár projekt bohózatát.

Aki nem hiszi el, hogy minderre és még többre is képesek, az nem tudja, hogy a 9/11-es támadást a CIA tervezte meg, hogy 9/11-et a NATO tervezte meg, hogy az illegális kábítószerek túlnyomó többsége katonai repülőgépeken utazik.

A pénz, amely lehetővé tette a bolsevik hadsereg számára, hogy legyőzze a cárt, és a pénz, amely lehetővé tette Hitler számára, hogy hatalomra jusson és újra felfegyverezze Németországot, paradox módon (azok számára, akik nem tudják, hogyan működik a világ) ugyanattól az angolszász banktól származik, amelynek örökösei ma a Blackrock és a Vanguard.

Az antropogén klímaváltozással együtt évek óta szívják az agyunkat. De senki sem magyarázza el nekünk, hogy 2000 évvel ezelőtt (a Római Birodalom idején) az éghajlat melegebb volt, mint most, és hogy a 12. és 13. században még melegebb volt, az úgynevezett "éghajlati optimumban" (megjegyezzük, hogy "optimum", nem "rossz"), amikor Grönland lakott volt és termett (micsoda probléma!), és a tengerszint nem különbözött lényegesen a maitól.

Mindenesetre az ember nem termelte ezt a "rendkívül veszélyes" CO2-t. Azt sem mondják el, hogy a "kis jégkorszak" (14-19. század) egybeesett a csillagászatban "Maunder-minimumnak" nevezett időszakkal, amikor Napunk szinte egyáltalán nem produkált napviharokat, ami a legnagyobb aktivitását jelzi.

Más szóval, a Föld éghajlatát a Nap határozza meg (micsoda újdonság!), és az emberi lények legfeljebb arra törekszenek, hogy helyileg és nagyon kis mértékben, geomérnöki tevékenységgel megváltoztassák azt. Más szavakkal, minden erőfeszítés, amelyet a globális felmelegedéstől való "megmentésünk" érdekében kell majd tennünk, csak az elszegényedésünket és az ellenőrzésünket szolgálja.

A háború már évek óta készülődik. Ukrajna a forró pont. Ott már mintegy 13 000 orosz nemzetiségű embert öltek meg, hogy Putyint provokálják. Bár kevesen tudják, 1939-ben Lengyelországban német származású állampolgárokat öltek meg és deportáltak, hogy provokálják Hitlert, és ennek az lett az eredménye, amit ismerünk. A történelem ismétli önmagát.

A két világháború volt az ürügy arra, hogy emberek millióit eltiporják, és létrehozzák a világkormány embrióját (először a Népszövetség, majd később az ENSZ).

Minden "globális" problémát "ők" szerveznek, hogy ürügyként globális megoldást - világkormányt - követeljenek. A már régi probléma-reakció-megoldás rendszer.

És amíg nem látjuk, addig továbbra is bekapjuk a csalit. Szerencsére a pandémia annyira szemérmetlen átverés volt, hogy egy kis, bár jelentős százalékuk felébredt, és nagyon nehéz lesz nekik még egyszer ilyen könnyen átverni minket.

Forrás: Digital Alert/Jurnalul Militar

Megj.: Pedro Baños Bajo (León, 1960) spanyol katona, a geostratégiára, a védelemre, a biztonságra, a dzsihádista terrorizmusra és a hírszerzésre szakosodott hadsereg ezredese.

Könyvjelző