Karpatria
2023. 01. 25.
Carlo Maria Viganò érsek felhívást intézett az emberiséghez!

Elfogy az időnk, ha nem fogunk össze!

2023. 01. 25.
2030-ra teljesen megváltozik mai életünk

„Csak akkor van esélyünk a felkészülésre, ha nyíltan beszélünk a civilizációnk összeomlásának lehetőségéről!”

2022. 11. 03.
Az USA és a szaúdi hírszerzés szerint Irán két napon belül megtámadhatja Szaúd-Arábiát

A vészhíreket az Egyesült Államok hozta nyilvánosságra, valamint azt írták, habozás nélkül be fognak avatkozni saját érdekeik és partnereik védelmében.

2022. 10. 01.
Súlyos csapás Ukrajnának!

Jelenleg nincs helyük a NATO-ban.

2022. 09. 30.
Nem akarunk számok lenni, emberi lények vagyunk!

Megtámadták az identitásunkat, családi, vallási értékeinket és a nemzeti szuverenitásunkat! Meg fogjuk védeni az emberi értékeket!

2022. 09. 30.
Ennyit ér Brüsszelnek a demokrácia...

Ennyire tartják tiszteletben a választók akaratát…

2022. 09. 30.
Az orosz olajárplafon bevezetése halálos csapás lesz a Nyugatnak

A nyugati országok által az orosz olajra vonatkozó árplafon előírása “végső halálos csapássá” válhat, 

2022. 09. 30.
Brüsszel: kötelező energiafogyasztásb és az energiatermelő cégek bevételeinek korlátozása

A vártnál lényegesen gyorsabban jutottak politikai megállapodásra az energiaügyi miniszterek, akik rendkívüli tanácskozáson vesznek részt Brüsszelben annak érdekében, hogy az energiaárak csökkentése érdekében döntést hozzanak.

2022. 09. 30.
CNN: a Pentagon létrehozza az Ukrajna-parancsnokságot

A Pentagon egy új katonai parancsnokság létrehozásán dolgozik, amely az ukrán katonák felfegyverzésével és kiképzésével foglalkozik

2022. 09. 30.
A hazaárulásról, annak folytatódó formájában

Mindenesetre, amikor ránéznek a számláikra, és látják, hogy milyen horribilis árakat fizetnek a hidegért az otthonaikban, tudniuk kell, ki a hibás: nem, nem Putyin..!
A globalizmus internacionalista, kiszolgáló kormánya Romániában is dolgozik.

2022. 09. 30.
A világelit harca a Föld irányításáért
2022. 09. 30.
Az Északi-tengeren a robbantás közelében megtalálták Navalnij alsógatyáját!

Aki normális, az agyonröhögheti magát a "fősodrú", azaz kormányhű (NATO-hű, Amerika-hű, E.U.-hű) sajtó magyarázkodásán.

Ez nem betegség, ez az intelligencia próbája, és a legrosszabb még csak most jön
Olvasási idő: körülbelül 5 perc

Pedro Baños ezredes szerint ha nem vesszük észre, hogy agymosást végeznek rajtunk, akkor már sikerrel jártak. És nyilvánvaló, hogy sajnos a túlnyomó többségnél ez már sikerült is.

Ez nem betegség, ez az intelligencia próbája, és a legrosszabb még csak most jön

 

Néhány olyan ország kivételével, amelyeket az elit "kísérleti laboratóriumnak" nyilvánított, mint Ausztria, Olaszország és Ausztrália, sok más országban, köztük nálunk is, a világjárvány végének jelei kezdenek hallatszani.

Senki ne higgye, hogy ezzel a probléma megoldódott.

A megjósolt vég csak akkor következik be, amikor az elit megalakítja a világkormányt, és az egész emberiséget - amelyet életben hagynak, ami nem sokáig fog tartani, ahogy a "Georgia kövek" kijelenti - tökéletesen irányított biológiai automatákká alakítják át.

A pandémia nem más, mint egy "főpróba mindennel", hogy lássák, mennyit nyel le a lakosság. És ebben az értelemben átütő sikert aratott.

A terv régimódi, és néhány epizódra van a befejezéstől, beleértve - teljes bizonyossággal - az antropogén éghajlatváltozás, a nagyszabású háború, a gazdasági összeomlás, és valószínűleg egy áramkimaradás és egy szimulált UFO-támadás, a Kék sugár projekt bohózatát.

Aki nem hiszi el, hogy minderre és még többre is képesek, az nem tudja, hogy a 9/11-es támadást a CIA tervezte meg, hogy 9/11-et a NATO tervezte meg, hogy az illegális kábítószerek túlnyomó többsége katonai repülőgépeken utazik.

A pénz, amely lehetővé tette a bolsevik hadsereg számára, hogy legyőzze a cárt, és a pénz, amely lehetővé tette Hitler számára, hogy hatalomra jusson és újra felfegyverezze Németországot, paradox módon (azok számára, akik nem tudják, hogyan működik a világ) ugyanattól az angolszász banktól származik, amelynek örökösei ma a Blackrock és a Vanguard.

Az antropogén klímaváltozással együtt évek óta szívják az agyunkat. De senki sem magyarázza el nekünk, hogy 2000 évvel ezelőtt (a Római Birodalom idején) az éghajlat melegebb volt, mint most, és hogy a 12. és 13. században még melegebb volt, az úgynevezett "éghajlati optimumban" (megjegyezzük, hogy "optimum", nem "rossz"), amikor Grönland lakott volt és termett (micsoda probléma!), és a tengerszint nem különbözött lényegesen a maitól.

Mindenesetre az ember nem termelte ezt a "rendkívül veszélyes" CO2-t. Azt sem mondják el, hogy a "kis jégkorszak" (14-19. század) egybeesett a csillagászatban "Maunder-minimumnak" nevezett időszakkal, amikor Napunk szinte egyáltalán nem produkált napviharokat, ami a legnagyobb aktivitását jelzi.

Más szóval, a Föld éghajlatát a Nap határozza meg (micsoda újdonság!), és az emberi lények legfeljebb arra törekszenek, hogy helyileg és nagyon kis mértékben, geomérnöki tevékenységgel megváltoztassák azt. Más szavakkal, minden erőfeszítés, amelyet a globális felmelegedéstől való "megmentésünk" érdekében kell majd tennünk, csak az elszegényedésünket és az ellenőrzésünket szolgálja.

A háború már évek óta készülődik. Ukrajna a forró pont. Ott már mintegy 13 000 orosz nemzetiségű embert öltek meg, hogy Putyint provokálják. Bár kevesen tudják, 1939-ben Lengyelországban német származású állampolgárokat öltek meg és deportáltak, hogy provokálják Hitlert, és ennek az lett az eredménye, amit ismerünk. A történelem ismétli önmagát.

A két világháború volt az ürügy arra, hogy emberek millióit eltiporják, és létrehozzák a világkormány embrióját (először a Népszövetség, majd később az ENSZ).

Minden "globális" problémát "ők" szerveznek, hogy ürügyként globális megoldást - világkormányt - követeljenek. A már régi probléma-reakció-megoldás rendszer.

És amíg nem látjuk, addig továbbra is bekapjuk a csalit. Szerencsére a pandémia annyira szemérmetlen átverés volt, hogy egy kis, bár jelentős százalékuk felébredt, és nagyon nehéz lesz nekik még egyszer ilyen könnyen átverni minket.

Forrás: Digital Alert/Jurnalul Militar

Megj.: Pedro Baños Bajo (León, 1960) spanyol katona, a geostratégiára, a védelemre, a biztonságra, a dzsihádista terrorizmusra és a hírszerzésre szakosodott hadsereg ezredese.

Könyvjelző