Karpatria
2022. 09. 26.
Edward Snowden orosz állampolgárságot kapott

Az Orosz Föderáció alkotmánya 89. cikkének "a" bekezdésével összhangban elhatározom: a következő személyeket fogadom el az Orosz Föderáció állampolgárságaként: Edward Joseph Snowden, aki 1983. június 21-én született az Amerikai Egyesült Államokban.

2022. 09. 26.
Népszámlálás - előszoba a Great Resethez

Akik megtagadják a válaszadást, azok komoly pénzbírságra, akár 200.000 forintos büntetésre számíthatnak. Senki nem teszi fel a kérdést, hogy mi szükség van a szankciókra és a kényszerítésre?

2022. 09. 26.
Kik jutnak hozzá az egészségügyi adatainkhoz?

Egyértelmű, hogy itt egy üzletágat akarnak felépíteni, amely felülírja a betegek ellátását, a gyanú fennáll, hogy egy világméretű adathalászatról és visszaélésszerű működésről van szó.

2022. 09. 26.
A VILÁG OLYAN, AMILYENEK MI VAGYUNK!

A KORMÁNYOK NEM CSELEKEDHETNEK AZT, AMIT AKARNAK! CSAK AZT, AMIT MEGENGEDNEK NEKIK!

2022. 09. 26.
Kivételes elemzés kering az interneten Ukrajna és Oroszország népszavazás utáni jövőjéről

Ritka elemzés a román sajtóból.
Az USA nyeresége és Európa vesztesége.

2022. 09. 26.
Orvosok és ápolók elárulták a betegeket – és saját magukat is

Ez a cikk több mint két évvel ezelőtt - 20.7.12-én - jelent meg először. Sajnos ma is tökéletesen érvényes.

2022. 09. 26.
Lavrov New Yorkban: nem értenek oroszul? Itt az ideje megtanulni!

Még humora is van!

2022. 09. 26.
Tarolt a jobboldal Olaszországban, akár kétharmaduk is lehet

Elsöprő jobboldali siker vetett véget a baloldali kormányzásnak Olaszországban. A győzelem hamar eldőlt, már csak a kétharmad a kérdéses.

2022. 09. 26.
Kitálalt egy volt jobbikos!

Így töröltette Szaszi Gyurcsányék segítségével Toroczkai Fb-oldalát, és nyilváníttatták őt veszélyes személlyé.

2022. 09. 26.
Nincs klíma-vészhelyzet!

A globális felmelegedés körülbelül olyan valóságos, mint a húsvéti nyuszi.
Tudósok ezrei írnak alá hivatalos nyilatkozatot.

2022. 09. 22.
Moszkva a nemzeti függetlenségi és szuverenista mozgalmak bástyája kíván lenni

A donbasszi népszavazások nemcsak a Luganszki és Donyecki Népköztársaságok és más felszabadított területek lakóinak rendszerszintű védelmét szolgálják, hanem a történelmi igazságosság helyreállítása szempontjából is nagy jelentőséggel bírnak – jelentette ki Dimitrij Medvegyev.

2022. 09. 22.
A háború végső kimenetele

Az egyik fél legyőzi a másikat.

Izrael fontos kéréssel fordult Katarhoz, Doha kerek perec visszautasította
Olvasási idő: körülbelül 2 perc

Katar elutasította Izrael kérését, hogy ideiglenes konzulátust nyisson az öböl menti államban, hogy segítse a közelgő FIFA-világbajnokságra Dohába utazó izraelieket.

Izrael fontos kéréssel fordult Katarhoz, Doha kerek perec visszautasította

15 ezer izraelinek van jegye a világ legnagyobb futballeseményére. 

Jeruzsálem júniusban jelentette be, hogy megállapodást kötött a labdarúgó-világszövetséggel, a FIFA-val, amely lehetővé tenné az izraeli szurkolók számára, hogy Katarba utazzanak a november 20. és december 18. között megrendezendő világbajnokságra.

A két országnak nincsenek hivatalos diplomáciai kapcsolatai, és az izraeli állampolgárok rendes körülmények között csak külföldi útlevéllel léphetnek be Katarba. A FIFA-val kötött megállapodás értelmében az izraeliek izraeli útlevéllel utazhatnak Katarba, miután előbb

jegyet vásároltak a világbajnokságra, majd online igényeltek egy szurkolói igazolványt, amely biztosítja számukra a beutazást és lehetővé teszi a szállásfoglalásukat.

 
Magas rangú izraeli tisztviselők nemrégiben Katarba látogattak, hogy a labdarúgó-torna különböző aspektusainak koordinálásáról tárgyaljanak. Doha állítólag arra kérte Izraelt, hogy tegye lehetővé a palesztinok számára, hogy Katarba utazzanak a tornára.

Korábban arról számoltak be, hogy erőfeszítéseket tesznek az Izraelből Dohába induló közvetlen repülőjáratok megkönnyítésére, de ezek előrehaladásáról nem érkeztek friss hírek. Ha nincsenek közvetlen járatok, a palesztinoknak továbbra is lehetőségük van arra, hogy Ammánon keresztül repüljenek Katarba, de előbb tranzitengedélyt kell szerezniük, amely lehetővé teszi számukra, hogy a Palesztin Hatóság területét a Ciszjordánia és Jordánia közötti Allenby-hídon keresztül hagyják el – magyarázta az i24News.

 

Könyvjelző