Karpatria
2023. 04. 17.
RIASZTÁS ÉS FELHÍVÁS A CSELEKVÉSRE! - Valami bűzlik...Romániában

Jangan berpikir itu hanya di Rumania! Dan kamu masih tidur!

2023. 04. 16.
A szellemhajók sivataga: Az Aral-tenger rejtélyes eltűnése

Alig 30 évvel ezelőtt az Aral-tó a bolygó negyedik legnagyobb belvíztömege volt, 26 000 négyzetmérföldes területet borított a közép-ázsiai Kazahsztán és Üzbegisztán között.

2023. 04. 15.
Az is nagyon merész feltételezés, hogy az emberiség fele életben maradhat a következő évtizedekben

A növekedésre épülő globális ipari civilizáció minden szakember szerint a korlátaihoz közeledik, a fenntartásához lassan nem marad erőforrás a kizsákmányolt természetben.

2023. 04. 15.
Az utolsó szó jogán

Kedves ismerősök, ismeretlenek, barátok és ellenségek: itt az idő, hogy önmagunkba nézzünk, és döntsünk. Döntsünk végre arról, hogy kit és mit szolgálunk tetteinkkel, felszólalásunkkal, gondolatainkkal, élet-képzeletünkkel és életünkkel. Mert mindenki az, akinek a szolgálatában áll.

2023. 04. 15.
Hollandia elszegényedése

Az Agenda 2030 teljes lendülettel halad.

2023. 04. 15.
A szabadság útja – béke, vagy háború?

Az ukajnai háború óta napi szintű közbeszéd lett a háború és béke kérdése. Mindenoldali szakértő és kevésbé szakértő erről beszél, nyilatkozik, mond autentikusnál autentikusabb véleményt.
Végezetül mindenki békepárti.

2023. 04. 14.
Finnország csatlakozik a NATO-hoz egy vészjósló, de találó történelmi coming outban

Biden és más NATO-szurkolótársak viselkedése, akik a héten a "békét" és a "biztonságot" ünneplik Finnországnak a blokkhoz való csatlakozásával, nem csak groteszk.

2023. 04. 14.
Transz aktivistával kampányoltak, most 6 milliárddal kevesebbet ér a cég

A Bud Light anyavállalata, az Anheuser-Busch az italgyártó nagyhatalom anyagilag is megszenvedte, hogy transz aktivistával reklámozta a sörét – számolt be a Post Millennial.

2023. 04. 14.
Magyarország egy csendes zsidó sikertörténet

Európa többi részével ellentétben Magyarországon a zsidók biztonságban vannak és virágzik a zsidó élet – írja Michael O’Shea a Jewish News Syndicate hasábjain.

2023. 04. 14.
Szlovákia meglépte: betiltják az olcsó ukrán gabona feldolgozását és forgalmazását

Hatósági vizsgálattal kiderült: nemhogy emberi, de állati fogyasztásra sem alkalmas a lefoglalt áru. Hazánkban még nem döntöttek erről.

2023. 04. 13.
Zsidóviccet kellett törölni a Pretty Woman-ből

A Micsoda nő című West End musical producerei eltávolítottak egy viccet a forgatókönyvből, miután egy néző panaszkodott, hogy az antiszemita volt.

2023. 04. 12.
A szabad lelkű ember képes a teremtésre

Egy zenész-révésszel beszélgettünk. A „tátos zenész” torokhangokról és az Ördög Nyelvéről mesélt.

Kormányzati beismerés Angliában
Olvasási idő: körülbelül 3 perc

Anglia kormánya elismerte, hogy a kettős védőoltás után az ember soha többé nem lesz képes teljes természetes immunitást szerezni a Covid-változatokkal - vagy esetleg bármely más vírussal - szemben.

Az Egyesült Királyság kormánya elismeri, hogy a vakcinák károsították a kétszeresen beoltottak természetes immunrendszerét. Az Egyesült Királyság kormánya elismerte, hogy a kettős védőoltás után az ember soha többé nem lesz képes teljes természetes immunitást szerezni a Covid-változatokkal - vagy esetleg bármely más vírussal - szemben.
A 42. heti "COVID-19 Vaccine Surveillance Report" című jelenté-sében az Egyesült Királyság Egészségügyi Minisztériuma a 23. ol-dalon elismeri, hogy "az N antitestek szintje alacsonyabbnak tűnik azoknál az embereknél, akik két oltási dózis után fertőződnek meg".

A továbbiakban azt írja, hogy az antitestek csökkenése lényegében állandó. Mit jelent ez?
Tudjuk, hogy a vakcinák nem akadályozzák meg a fertőzést vagy a vírus átadását (sőt, a máshol olvasható jelentés szerint a beoltott felnőttek ma már sokkal nagyobb valószínűséggel fertőződnek meg, mint a be nem oltottak).
A britek most úgy találják, hogy a vakcina megzavarja a szervezet azon képességét, hogy a fertőzés után ne csak a tüskefehérje, hanem a vírus más részei ellen is termeljen antitesteket. Különösen úgy tűnik, hogy a beoltott emberek nem képeznek antitesteket a nukleokapszid fehérje, a vírus burka ellen, amely a nem beoltott embereknél a reakció döntő része. Hosszú távon a beoltottak sokkal fogékonyabbak a tüskefehérje bármilyen mutációjára, még akkor is, ha már egyszer vagy többször megfertőződtek és meggyógyultak.
A be nem oltott személyek viszont tartós, ha nem is végleges immunitást szereznek az állítólagos vírus minden törzsével szemben, miután akár csak egyszer is természetes úton megfertőződtek vele.

A biztosítótársaságok meghátrálóban vannak, mert hatalmas kárigény-hullám gördül feléjük.
Anthony Fauci megerősíti, hogy a PCR-teszt nem képes kimutatni az élő vírusokat.
Anthony Fauci megerősíti, hogy sem az antigén teszt, sem a PCR teszt nem tudja kimutatni, hogy valaki fertőző-e vagy sem!

Minden sajtómunkásnak, orvosnak, ügyvédnek, ügyésznek!
Ez a végső bizonyíték arra, hogy az intézkedéseket azonnal fel kell oldani.

Forrás: https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf

Könyvjelző