Karpatria
2023. 04. 17.
RIASZTÁS ÉS FELHÍVÁS A CSELEKVÉSRE! - Valami bűzlik...Romániában

Ne higgyétek, hogy csak Romániában! És még mindig alszol!

2023. 04. 16.
A szellemhajók sivataga: Az Aral-tenger rejtélyes eltűnése

Alig 30 évvel ezelőtt az Aral-tó a bolygó negyedik legnagyobb belvíztömege volt, 26 000 négyzetmérföldes területet borított a közép-ázsiai Kazahsztán és Üzbegisztán között.

2023. 04. 15.
Az is nagyon merész feltételezés, hogy az emberiség fele életben maradhat a következő évtizedekben

A növekedésre épülő globális ipari civilizáció minden szakember szerint a korlátaihoz közeledik, a fenntartásához lassan nem marad erőforrás a kizsákmányolt természetben.

2023. 04. 15.
Az utolsó szó jogán

Kedves ismerősök, ismeretlenek, barátok és ellenségek: itt az idő, hogy önmagunkba nézzünk, és döntsünk. Döntsünk végre arról, hogy kit és mit szolgálunk tetteinkkel, felszólalásunkkal, gondolatainkkal, élet-képzeletünkkel és életünkkel. Mert mindenki az, akinek a szolgálatában áll.

2023. 04. 15.
Hollandia elszegényedése

Az Agenda 2030 teljes lendülettel halad.

2023. 04. 15.
A szabadság útja – béke, vagy háború?

Az ukajnai háború óta napi szintű közbeszéd lett a háború és béke kérdése. Mindenoldali szakértő és kevésbé szakértő erről beszél, nyilatkozik, mond autentikusnál autentikusabb véleményt.
Végezetül mindenki békepárti.

2023. 04. 14.
Finnország csatlakozik a NATO-hoz egy vészjósló, de találó történelmi coming outban

Biden és más NATO-szurkolótársak viselkedése, akik a héten a "békét" és a "biztonságot" ünneplik Finnországnak a blokkhoz való csatlakozásával, nem csak groteszk.

2023. 04. 14.
Transz aktivistával kampányoltak, most 6 milliárddal kevesebbet ér a cég

A Bud Light anyavállalata, az Anheuser-Busch az italgyártó nagyhatalom anyagilag is megszenvedte, hogy transz aktivistával reklámozta a sörét – számolt be a Post Millennial.

2023. 04. 14.
Magyarország egy csendes zsidó sikertörténet

Európa többi részével ellentétben Magyarországon a zsidók biztonságban vannak és virágzik a zsidó élet – írja Michael O’Shea a Jewish News Syndicate hasábjain.

2023. 04. 14.
Szlovákia meglépte: betiltják az olcsó ukrán gabona feldolgozását és forgalmazását

Hatósági vizsgálattal kiderült: nemhogy emberi, de állati fogyasztásra sem alkalmas a lefoglalt áru. Hazánkban még nem döntöttek erről.

2023. 04. 13.
Zsidóviccet kellett törölni a Pretty Woman-ből

A Micsoda nő című West End musical producerei eltávolítottak egy viccet a forgatókönyvből, miután egy néző panaszkodott, hogy az antiszemita volt.

2023. 04. 12.
A szabad lelkű ember képes a teremtésre

Egy zenész-révésszel beszélgettünk. A „tátos zenész” torokhangokról és az Ördög Nyelvéről mesélt.

Már most meghekkelhető állatok vagyunk. Mire felébredtek, késő lesz.
Olvasási idő: körülbelül 4 perc

Harari és Schwab rettegésben tartja a bolygót: "Az emberek a digitális diktátumoknak alávetett, hackelhető állatok. Nincs szabad akaratuk!

Youval Noah Harari, egyfajta transzhumanista guru és Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum vezetőjének főtanácsadója a negyedik technológiai forradalom új doktrínájáról tett néhány megdöbbentő kijelentést, és máris nyilvánosságra kerültek ezek a tézisek, különösen a szervezet jelentésének megjelenése után. Az emberek nem veszik észre, hogy mi történik a szemük előtt, amíg nem túl késő. Az alábbi videóban kivonatosan közöltem, amit Harari és Schwab mondott.

{P2}

Youval Noah Harari: "A múltban sokan próbálkoztak ezzel, de senki sem értette meg a biológiát olyan jól, és senki sem rendelkezett akkora számítási és adattárolási kapacitással, mint most, hogy emberek millióit "meghekkelhesse". Még a Gestapo vagy a KGB sem tudta volna. De nagyon hamarosan a kormányok és a vállalatok is képesek lesznek erre, hogy szisztematikusan "feltörjenek" mindenkit. Az embereknek hozzá kell szokniuk ahhoz a gondolathoz, hogy már nem "titokzatos lelkek". Most már "meghekkelhető állatok" vagyunk. A globális elit most már továbbléphet, és "digitális diktatúrákat" hozhat létre. Az organizmusok "feltörése" révén a globális elitnek most már hatalma van arra, hogy beavatkozzon az "élet mérnöki munkájába".

Ha sikerül feltörnünk és megváltoztatnunk az élet és az élet mérnöki tervezését, akkor az nem csak az emberi történelem legnagyobb forradalma lesz, hanem a biológia legnagyobb forradalma is, amióta az élet megjelent a Földön. Az élet evolúciójában 4 milliárd év alatt semmi alapvető változás nem történt. Csak a természetes szelekció és a szerves kémia szabályai. De ez most megváltozik. A tudomány a természetes szelekción alapuló evolúciót az "intelligens tervezésen" alapuló evolúcióval helyettesíti. Nem egy Isten "intelligens tervezése" a felhőben, hanem a mi "intelligens tervezésünk" és az IBM, a Microsoft stb. felhője. Ezek az evolúció új hajtóerői.

A tudománynak az élet történetében először sikerül életet teremtenie és létrehoznia a szervetlen birodalomban. A DNS-emre, az agyamra, a testemre vagy az életemre vonatkozó adatok hozzám tartoznak, vagy egy vállalathoz, egy kormányhoz, esetleg a kollektív emberiséghez? Az az elképzelés, hogy az embernek van lelke, vagy hogy szabad akarata van, és az egész "senki sem tudja, mi történik bennem, bennem" dolog, ennek vége, ez már nem érvényes! Ma már rendelkezésünkre áll a technológia, hogy bolygóméretűen meghekkeljük az embert.

Ezekben a válságos időkben követnünk kell a tudományt, nem szabad hagynunk, hogy egy nagyobb válság elszálljon, mert ez egy lehetőség olyan reformok végrehajtására, amelyeket normális időkben senki sem hajlandó végrehajtani. A védőoltás például segíteni fog nekünk, sokkal könnyebben kezelhetővé teszi a dolgokat. A jövő világa száz év múlva úgy fog visszatekinteni, és a mostani koronavírus-járványt fogja megjelölni, mint azt a pillanatot, amikor az új rendszer felügyelete átvette a hatalmat, különösen a "bőr alatti" felügyelet, ami a 21. század legnagyobb vívmánya, az emberek genetikai megváltoztatásának képessége, a biometrikus információk gyűjtése és számítógépesítése, hogy az emberek jobban megértsék magukat, mint ők maguk...".

Klaus Schwab: "A negyedik ipari forradalom célja, hogy megváltoztassa az embert. Genetikai szerkesztés révén megváltoztatja Önt. Ez nagy hatással van az identitásra. Igaz, hogy a negyedik forradalom megváltoztatja az etikai, sőt a jogi kérdéseket is, csak erre fel kell készülnünk, és mi most ezt tesszük."

Video angolul

Forrás:ZiuaNews

Könyvjelző