Karpatria
2022. 09. 26.
Edward Snowden orosz állampolgárságot kapott

Az Orosz Föderáció alkotmánya 89. cikkének "a" bekezdésével összhangban elhatározom: a következő személyeket fogadom el az Orosz Föderáció állampolgárságaként: Edward Joseph Snowden, aki 1983. június 21-én született az Amerikai Egyesült Államokban.

2022. 09. 26.
Népszámlálás - előszoba a Great Resethez

Akik megtagadják a válaszadást, azok komoly pénzbírságra, akár 200.000 forintos büntetésre számíthatnak. Senki nem teszi fel a kérdést, hogy mi szükség van a szankciókra és a kényszerítésre?

2022. 09. 26.
Kik jutnak hozzá az egészségügyi adatainkhoz?

Egyértelmű, hogy itt egy üzletágat akarnak felépíteni, amely felülírja a betegek ellátását, a gyanú fennáll, hogy egy világméretű adathalászatról és visszaélésszerű működésről van szó.

2022. 09. 26.
A VILÁG OLYAN, AMILYENEK MI VAGYUNK!

A KORMÁNYOK NEM CSELEKEDHETNEK AZT, AMIT AKARNAK! CSAK AZT, AMIT MEGENGEDNEK NEKIK!

2022. 09. 26.
Kivételes elemzés kering az interneten Ukrajna és Oroszország népszavazás utáni jövőjéről

Ritka elemzés a román sajtóból.
Az USA nyeresége és Európa vesztesége.

2022. 09. 26.
Orvosok és ápolók elárulták a betegeket – és saját magukat is

Ez a cikk több mint két évvel ezelőtt - 20.7.12-én - jelent meg először. Sajnos ma is tökéletesen érvényes.

2022. 09. 26.
Lavrov New Yorkban: nem értenek oroszul? Itt az ideje megtanulni!

Még humora is van!

2022. 09. 26.
Tarolt a jobboldal Olaszországban, akár kétharmaduk is lehet

Elsöprő jobboldali siker vetett véget a baloldali kormányzásnak Olaszországban. A győzelem hamar eldőlt, már csak a kétharmad a kérdéses.

2022. 09. 26.
Kitálalt egy volt jobbikos!

Így töröltette Szaszi Gyurcsányék segítségével Toroczkai Fb-oldalát, és nyilváníttatták őt veszélyes személlyé.

2022. 09. 26.
Nincs klíma-vészhelyzet!

A globális felmelegedés körülbelül olyan valóságos, mint a húsvéti nyuszi.
Tudósok ezrei írnak alá hivatalos nyilatkozatot.

2022. 09. 22.
Moszkva a nemzeti függetlenségi és szuverenista mozgalmak bástyája kíván lenni

A donbasszi népszavazások nemcsak a Luganszki és Donyecki Népköztársaságok és más felszabadított területek lakóinak rendszerszintű védelmét szolgálják, hanem a történelmi igazságosság helyreállítása szempontjából is nagy jelentőséggel bírnak – jelentette ki Dimitrij Medvegyev.

2022. 09. 22.
A háború végső kimenetele

Az egyik fél legyőzi a másikat.

Medvegyev eddigi legkeményebb üzenete: körülöttetek minden lángba fog borulni, a beton is megolvad
Olvasási idő: körülbelül 2 perc

Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök, a Biztonsági Tanács helyettes vezetője az ukrán konfliktus kirobbanása óta az egyik legkomolyabb fenyegetését küldte a nyugati országoknak, akik fegyverekkel pumpálják a kijevi rezsimet.

Medvegyev eddigi legkeményebb üzenete: körülöttetek minden lángba fog borulni, a beton is megolvad

Medvegyev Telegram-csatornáján azt írja, hogy a kijevi kamarilla megszülte a biztonsági garanciák projektet, amely lényegében a harmadik világháború bevezetője.

Természetesen senki sem fog “garanciákat” adni az ukrán náciknak – folytatta. Végül is ez majdnem ugyanaz, mintha az Észak-atlanti Paktum (Washingtoni Szerződés) 5. cikkelyét alkalmaznák Ukrajnára.

Medvegyev figyelmeztette a nyugati vezetőket, akiknek a kijevi felszólítás szólt, hogy meg kell érteniük egy egyszerű dolog: Ez közvetlenül kapcsolódik a NATO Oroszországgal folytatott hibrid hadviseléséhez. Ha ezek az idióták továbbra is féktelenül pumpálják a kijevi rezsimet veszélyes fegyverekkel, akkor előbb-utóbb a katonai hadjárat egy másik szintre lép. Elveszíti látható határait és a konfliktusban részt vevő felek számára lehetséges kiszámíthatóságát. Saját katonai forgatókönyvet fog követni, új szereplők bevonásával. Ez mindig is így volt – írja.

A nyugati országok nem fognak tudni hátradőlni a rendezett házaikban és lakásaikban, és nevetni azon, hogy mások kezével óvatosan gyengítik Oroszországot – folytatta Medvegyev.

MINDEN LÁNGBA FOG BORULNI KÖRÜLÖTTÜK. A NÉPÜK NAGYON FOG SZENVEDNI. A FÖLD SZÓ SZERINT ÉGNI FOG, ÉS A BETON MEGOLVAD.
Ez minket is keményen érinteni fog. Nagyon, nagyon rossz lesz mindenkinek.

Hisz azt mondják: “Ez a három csapás – a szájukból kicsapó tűz, füst és kénkő – megölte az emberek egyharmadát.” (Jelenések könyve 9:18).


De eközben a rövidlátó politikusok és az ostoba agytrösztjeik, elgondolkodva forgatják a borospoharat a kezükben, és azon spekulálnak, hogyan tudnak majd velünk elbánni anélkül, hogy közvetlen háborúba bocsátkoznának. Unalmas idióták klasszikus műveltséggel – írja Medvegyev.

Orosz Hírek

Könyvjelző