Karpatria
2023. 04. 17.
RIASZTÁS ÉS FELHÍVÁS A CSELEKVÉSRE! - Valami bűzlik...Romániában

Ne higgyétek, hogy csak Romániában! És még mindig alszol!

2023. 04. 16.
A szellemhajók sivataga: Az Aral-tenger rejtélyes eltűnése

Alig 30 évvel ezelőtt az Aral-tó a bolygó negyedik legnagyobb belvíztömege volt, 26 000 négyzetmérföldes területet borított a közép-ázsiai Kazahsztán és Üzbegisztán között.

2023. 04. 15.
Az is nagyon merész feltételezés, hogy az emberiség fele életben maradhat a következő évtizedekben

A növekedésre épülő globális ipari civilizáció minden szakember szerint a korlátaihoz közeledik, a fenntartásához lassan nem marad erőforrás a kizsákmányolt természetben.

2023. 04. 15.
Az utolsó szó jogán

Kedves ismerősök, ismeretlenek, barátok és ellenségek: itt az idő, hogy önmagunkba nézzünk, és döntsünk. Döntsünk végre arról, hogy kit és mit szolgálunk tetteinkkel, felszólalásunkkal, gondolatainkkal, élet-képzeletünkkel és életünkkel. Mert mindenki az, akinek a szolgálatában áll.

2023. 04. 15.
Hollandia elszegényedése

Az Agenda 2030 teljes lendülettel halad.

2023. 04. 15.
A szabadság útja – béke, vagy háború?

Az ukajnai háború óta napi szintű közbeszéd lett a háború és béke kérdése. Mindenoldali szakértő és kevésbé szakértő erről beszél, nyilatkozik, mond autentikusnál autentikusabb véleményt.
Végezetül mindenki békepárti.

2023. 04. 14.
Finnország csatlakozik a NATO-hoz egy vészjósló, de találó történelmi coming outban

Biden és más NATO-szurkolótársak viselkedése, akik a héten a "békét" és a "biztonságot" ünneplik Finnországnak a blokkhoz való csatlakozásával, nem csak groteszk.

2023. 04. 14.
Transz aktivistával kampányoltak, most 6 milliárddal kevesebbet ér a cég

A Bud Light anyavállalata, az Anheuser-Busch az italgyártó nagyhatalom anyagilag is megszenvedte, hogy transz aktivistával reklámozta a sörét – számolt be a Post Millennial.

2023. 04. 14.
Magyarország egy csendes zsidó sikertörténet

Európa többi részével ellentétben Magyarországon a zsidók biztonságban vannak és virágzik a zsidó élet – írja Michael O’Shea a Jewish News Syndicate hasábjain.

2023. 04. 14.
Szlovákia meglépte: betiltják az olcsó ukrán gabona feldolgozását és forgalmazását

Hatósági vizsgálattal kiderült: nemhogy emberi, de állati fogyasztásra sem alkalmas a lefoglalt áru. Hazánkban még nem döntöttek erről.

2023. 04. 13.
Zsidóviccet kellett törölni a Pretty Woman-ből

A Micsoda nő című West End musical producerei eltávolítottak egy viccet a forgatókönyvből, miután egy néző panaszkodott, hogy az antiszemita volt.

2023. 04. 12.
A szabad lelkű ember képes a teremtésre

Egy zenész-révésszel beszélgettünk. A „tátos zenész” torokhangokról és az Ördög Nyelvéről mesélt.

Nagy aggodalomra ad okot a hirtelen halálesetek elképesztően magas száma - írja az olasz sajtó
Olvasási idő: körülbelül 4 perc

"Megdöbbent és felháborít" - mondta Franco Corbelli, a Cosenza polgárjogi mozgalom vezetője egy nyilatkozatában - a fülsiketítő csend.

Nagy aggodalomra ad okot a hirtelen halálesetek elképesztően magas száma - írja az olasz sajtó

"Megdöbbent és felháborít" - mondta Franco Corbelli, a Cosenza polgárjogi mozgalom vezetője egy nyilatkozatában - a fülsiketítő csend miatt, amely ezt a szörnyű tragédiát övezi, amely sajnos továbbra is több tucat áldozatot követel: gyerekekét, fiatalokét és felnőttekét, férfiakét és nőkét, akik hirtelen összeesnek, annak ellenére, hogy nincsenek egészségügyi problémáik.

Miért hallgat a kormány, a különböző szintű intézmények, a média, a talkshow-k erről a jelenségről, amely ma valós és drámai vészhelyzetet jelent, ahogy a halálos áldozatok száma aggasztóan mutatja? Számuk több száz, határozatlan szám, mert amit tapasztalunk, annak csak a töredéke.

"Június első két hetében újabb hetven hirtelen halálesetről számoltak be" – mondta Corbelli. De sajnos ez a szám napról napra növekszik. A legfiatalabb áldozatok közül csaknem egy tucat 20 év körüli. Futballisták (21, 25 és 39 évesek), két nagyon fiatal, 27 éves anya, egy 25 éves pincér, egy 29 éves lány. És még 40 éves orvosok, gyógyszerészek, jogászok, iskolaigazgatók, tanárok, újságírók, közjegyzők, geológusok, vállalkozók, sportolók, munkások, sofőrök, fodrászok, nyugdíjasok. Szintén az elmúlt órákban egy 37 éves orv¤s, egy 32 éves, házasodni készülő fiatalember, egy 17 éves fiú, egy 19 éves lány, egy 24 éves lány, egy nemrég nyugdíjba vonult egykori pénzember és a karabinerek tábornoka.

„Még egyszer megismétlem, hogy ebben a másfél évben, helyesen és felelősségteljesen, soha nem mondtam semmit az ¤ltás ellen, sem hipotézist, sem összefüggést. Tekintettel azonban a hirtelen halálesetek tragédiájára és számos nemzetközi tudományos tanulmány eredményeire, amelyek egyre egyértelműbb és riasztóbb módon jelzik a szérum beadásával összefüggő lehetséges súlyos szívkockázatokat (szívizomgyulladás és szívburokgyulladás), különösen a 40 év alatti embereknél (bár sajnos továbbra is sokan halnak meg 40 év felettiek esetében), sürgetem, hogy felelősségteljesen és óvatosan azonnal függesszék fel az ¤ltást minden egészséges személy esetében, és eseti alapon értékeljék ki a veszélyeztetettként azonosított kategóriákat.
Segíteni kell a mellékhatásokkal érintett embereket is (akikről az állam lemondott, akik azt sem tudják, hol és hogyan gyógyuljanak meg, akár saját költségükön is) és a megelőző munkát a hirtelen halálesetek tragédiájának megelőzésére és megállítására.
A Polgárjogi Mozgalom ennek szellemében folytatja prevenciós munkáját, mindenkit higgadt, ijesztgetés nélküli cselekvésre, fokozott elővigyázatosságra, def!brillátorok kiosztására és az esetlegesen felmerülő gyanús tünetekre való odafigyelésre szólít fel. De ez elsősorban a hatóságok feladata. Ezért fontos az ország tájékoztatása. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül ezt a nagy tragédiát."

A Gondolkodó Maradék Közössége

(calabria7.it)

Könyvjelző