Karpatria
2023. 01. 25.
Carlo Maria Viganò érsek felhívást intézett az emberiséghez!

Elfogy az időnk, ha nem fogunk össze!

2023. 01. 25.
2030-ra teljesen megváltozik mai életünk

„Csak akkor van esélyünk a felkészülésre, ha nyíltan beszélünk a civilizációnk összeomlásának lehetőségéről!”

2022. 11. 03.
Az USA és a szaúdi hírszerzés szerint Irán két napon belül megtámadhatja Szaúd-Arábiát

A vészhíreket az Egyesült Államok hozta nyilvánosságra, valamint azt írták, habozás nélkül be fognak avatkozni saját érdekeik és partnereik védelmében.

2022. 10. 01.
Súlyos csapás Ukrajnának!

Jelenleg nincs helyük a NATO-ban.

2022. 09. 30.
Nem akarunk számok lenni, emberi lények vagyunk!

Megtámadták az identitásunkat, családi, vallási értékeinket és a nemzeti szuverenitásunkat! Meg fogjuk védeni az emberi értékeket!

2022. 09. 30.
Ennyit ér Brüsszelnek a demokrácia...

Ennyire tartják tiszteletben a választók akaratát…

2022. 09. 30.
Az orosz olajárplafon bevezetése halálos csapás lesz a Nyugatnak

A nyugati országok által az orosz olajra vonatkozó árplafon előírása “végső halálos csapássá” válhat, 

2022. 09. 30.
Brüsszel: kötelező energiafogyasztásb és az energiatermelő cégek bevételeinek korlátozása

A vártnál lényegesen gyorsabban jutottak politikai megállapodásra az energiaügyi miniszterek, akik rendkívüli tanácskozáson vesznek részt Brüsszelben annak érdekében, hogy az energiaárak csökkentése érdekében döntést hozzanak.

2022. 09. 30.
CNN: a Pentagon létrehozza az Ukrajna-parancsnokságot

A Pentagon egy új katonai parancsnokság létrehozásán dolgozik, amely az ukrán katonák felfegyverzésével és kiképzésével foglalkozik

2022. 09. 30.
A hazaárulásról, annak folytatódó formájában

Mindenesetre, amikor ránéznek a számláikra, és látják, hogy milyen horribilis árakat fizetnek a hidegért az otthonaikban, tudniuk kell, ki a hibás: nem, nem Putyin..!
A globalizmus internacionalista, kiszolgáló kormánya Romániában is dolgozik.

2022. 09. 30.
A világelit harca a Föld irányításáért
2022. 09. 30.
Az Északi-tengeren a robbantás közelében megtalálták Navalnij alsógatyáját!

Aki normális, az agyonröhögheti magát a "fősodrú", azaz kormányhű (NATO-hű, Amerika-hű, E.U.-hű) sajtó magyarázkodásán.

Nagy aggodalomra ad okot a hirtelen halálesetek elképesztően magas száma - írja az olasz sajtó
Olvasási idő: körülbelül 4 perc

"Megdöbbent és felháborít" - mondta Franco Corbelli, a Cosenza polgárjogi mozgalom vezetője egy nyilatkozatában - a fülsiketítő csend.

Nagy aggodalomra ad okot a hirtelen halálesetek elképesztően magas száma - írja az olasz sajtó

"Megdöbbent és felháborít" - mondta Franco Corbelli, a Cosenza polgárjogi mozgalom vezetője egy nyilatkozatában - a fülsiketítő csend miatt, amely ezt a szörnyű tragédiát övezi, amely sajnos továbbra is több tucat áldozatot követel: gyerekekét, fiatalokét és felnőttekét, férfiakét és nőkét, akik hirtelen összeesnek, annak ellenére, hogy nincsenek egészségügyi problémáik.

Miért hallgat a kormány, a különböző szintű intézmények, a média, a talkshow-k erről a jelenségről, amely ma valós és drámai vészhelyzetet jelent, ahogy a halálos áldozatok száma aggasztóan mutatja? Számuk több száz, határozatlan szám, mert amit tapasztalunk, annak csak a töredéke.

"Június első két hetében újabb hetven hirtelen halálesetről számoltak be" – mondta Corbelli. De sajnos ez a szám napról napra növekszik. A legfiatalabb áldozatok közül csaknem egy tucat 20 év körüli. Futballisták (21, 25 és 39 évesek), két nagyon fiatal, 27 éves anya, egy 25 éves pincér, egy 29 éves lány. És még 40 éves orvosok, gyógyszerészek, jogászok, iskolaigazgatók, tanárok, újságírók, közjegyzők, geológusok, vállalkozók, sportolók, munkások, sofőrök, fodrászok, nyugdíjasok. Szintén az elmúlt órákban egy 37 éves orv¤s, egy 32 éves, házasodni készülő fiatalember, egy 17 éves fiú, egy 19 éves lány, egy 24 éves lány, egy nemrég nyugdíjba vonult egykori pénzember és a karabinerek tábornoka.

„Még egyszer megismétlem, hogy ebben a másfél évben, helyesen és felelősségteljesen, soha nem mondtam semmit az ¤ltás ellen, sem hipotézist, sem összefüggést. Tekintettel azonban a hirtelen halálesetek tragédiájára és számos nemzetközi tudományos tanulmány eredményeire, amelyek egyre egyértelműbb és riasztóbb módon jelzik a szérum beadásával összefüggő lehetséges súlyos szívkockázatokat (szívizomgyulladás és szívburokgyulladás), különösen a 40 év alatti embereknél (bár sajnos továbbra is sokan halnak meg 40 év felettiek esetében), sürgetem, hogy felelősségteljesen és óvatosan azonnal függesszék fel az ¤ltást minden egészséges személy esetében, és eseti alapon értékeljék ki a veszélyeztetettként azonosított kategóriákat.
Segíteni kell a mellékhatásokkal érintett embereket is (akikről az állam lemondott, akik azt sem tudják, hol és hogyan gyógyuljanak meg, akár saját költségükön is) és a megelőző munkát a hirtelen halálesetek tragédiájának megelőzésére és megállítására.
A Polgárjogi Mozgalom ennek szellemében folytatja prevenciós munkáját, mindenkit higgadt, ijesztgetés nélküli cselekvésre, fokozott elővigyázatosságra, def!brillátorok kiosztására és az esetlegesen felmerülő gyanús tünetekre való odafigyelésre szólít fel. De ez elsősorban a hatóságok feladata. Ezért fontos az ország tájékoztatása. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül ezt a nagy tragédiát."

A Gondolkodó Maradék Közössége

(calabria7.it)

Könyvjelző