Karpatria
2023. 04. 17.
RIASZTÁS ÉS FELHÍVÁS A CSELEKVÉSRE! - Valami bűzlik...Romániában

Ne higgyétek, hogy csak Romániában! És még mindig alszol!

2023. 04. 16.
A szellemhajók sivataga: Az Aral-tenger rejtélyes eltűnése

Alig 30 évvel ezelőtt az Aral-tó a bolygó negyedik legnagyobb belvíztömege volt, 26 000 négyzetmérföldes területet borított a közép-ázsiai Kazahsztán és Üzbegisztán között.

2023. 04. 15.
Az is nagyon merész feltételezés, hogy az emberiség fele életben maradhat a következő évtizedekben

A növekedésre épülő globális ipari civilizáció minden szakember szerint a korlátaihoz közeledik, a fenntartásához lassan nem marad erőforrás a kizsákmányolt természetben.

2023. 04. 15.
Az utolsó szó jogán

Kedves ismerősök, ismeretlenek, barátok és ellenségek: itt az idő, hogy önmagunkba nézzünk, és döntsünk. Döntsünk végre arról, hogy kit és mit szolgálunk tetteinkkel, felszólalásunkkal, gondolatainkkal, élet-képzeletünkkel és életünkkel. Mert mindenki az, akinek a szolgálatában áll.

2023. 04. 15.
Hollandia elszegényedése

Az Agenda 2030 teljes lendülettel halad.

2023. 04. 15.
A szabadság útja – béke, vagy háború?

Az ukajnai háború óta napi szintű közbeszéd lett a háború és béke kérdése. Mindenoldali szakértő és kevésbé szakértő erről beszél, nyilatkozik, mond autentikusnál autentikusabb véleményt.
Végezetül mindenki békepárti.

2023. 04. 14.
Finnország csatlakozik a NATO-hoz egy vészjósló, de találó történelmi coming outban

Biden és más NATO-szurkolótársak viselkedése, akik a héten a "békét" és a "biztonságot" ünneplik Finnországnak a blokkhoz való csatlakozásával, nem csak groteszk.

2023. 04. 14.
Transz aktivistával kampányoltak, most 6 milliárddal kevesebbet ér a cég

A Bud Light anyavállalata, az Anheuser-Busch az italgyártó nagyhatalom anyagilag is megszenvedte, hogy transz aktivistával reklámozta a sörét – számolt be a Post Millennial.

2023. 04. 14.
Magyarország egy csendes zsidó sikertörténet

Európa többi részével ellentétben Magyarországon a zsidók biztonságban vannak és virágzik a zsidó élet – írja Michael O’Shea a Jewish News Syndicate hasábjain.

2023. 04. 14.
Szlovákia meglépte: betiltják az olcsó ukrán gabona feldolgozását és forgalmazását

Hatósági vizsgálattal kiderült: nemhogy emberi, de állati fogyasztásra sem alkalmas a lefoglalt áru. Hazánkban még nem döntöttek erről.

2023. 04. 13.
Zsidóviccet kellett törölni a Pretty Woman-ből

A Micsoda nő című West End musical producerei eltávolítottak egy viccet a forgatókönyvből, miután egy néző panaszkodott, hogy az antiszemita volt.

2023. 04. 12.
A szabad lelkű ember képes a teremtésre

Egy zenész-révésszel beszélgettünk. A „tátos zenész” torokhangokról és az Ördög Nyelvéről mesélt.

Orosz SPETCNAZ a gyermekkereskedelem áldozatait szabadítja fel Ukrajnában
Olvasási idő: körülbelül 5 perc

Hihetetlen történet.
Ukrajna a világméretű gyermek,- ember-, kábítószer- és szervkereskedelem egyik központja. Hogy van-e valóságalapja az alábbiaknak, keressen rá az interneten, a Telegramon a fenti címszavakra.

A Spetcnaz (orosz különleges erők) egy állítólagos biofegyver-laboratórium után kutatva Közép-Ukrajnában véletlenül egy gyermekkereskedő barlangba botlanak, egy félhomályos bunkerbe, ahol 100 fiatal fiú és lány van, akiknek a szemei kitágulnak, amikor a katonák zseblámpái megvilágítják a lepukkant kamrát. Néhányan lesoványodtak, míg mások, többnyire kislányok, jobb egészségben lévőnek tűnnek, mintha a börtönőrök válogatnák, hogy kit etetnek, és kit hagynak csontig éhezni.
Sokféle nemzetiségű gyerekek - ukrán, orosz, lengyel, román, svájci, francia és igen, amerikai -, és sokuk csuklója vagy bokája a padlóhoz vagy a falhoz van bilincselve. Sok gyerek megremeg a tucatnyi Specnaz katona láttán, akik gépfegyverekre szerelt lámpákkal pásztáznak ide-oda, kétségtelenül bizonytalanok a katonák szándékait illetően.

"Ki beszél itt oroszul?" - kiáltja egy katona.

A kezek felemelkednek.

"Nem hozunk bántunk benneteket. Ki tette ezt veletek? Hol vannak?" - kérdezi a katona.

Egy gyerek a nehéz vasajtóra mutat, amelyet a kommandósok áttörtek, hogy bejussanak a kamrába.
"Talán két napja mentek el, és nem jöttek vissza" - mondja.
"Soha nem láttunk arcokat, csak maszkokat. Oroszul gyengén beszélnek, leginkább ukránul. Nagyon éhesek vagyunk."
A gyomrára mutat, látszólag jobban érdekli az étel, mint a szabadság.

"Most már minden rendben van. Kiviszünk innen mindenkit. Visszaviszünk titeket a családotokhoz." - mondja egy katona.

Ahogy távoznak, egy tizenéves fiú komor történetet mesél egy katonának. Őt több, általa "detskiye adskiye lagerya"-nak, azaz pokoli gyermektábornak nevezett tábor között ingáztatták, néha több órányi autóútra egymástól. A világ nagy, mondja, és hozzáteszi, hogy nem tudja, melyik országban van, vagy milyen városok vannak a közelben. Úgy sejti, két hónappal ezelőtt rabolták el a hálószobájából Belgorod, egy orosz határváros külvárosában. Sok gyermeket látott már, akiket a táborokba hoztak, és napokkal később eltűntek.

Ez valószínűtlen történetnek tűnik, és akár propaganda is lehetne, de Vlagyimir Putyin orosz elnök Donald J. Trumpnak a válság kezdete óta folytatott negyedik telefonbeszélgetésükön erre utalt.

Putyin elmondta, hogy az emberei megmentették azokat a gyerekeket. Trump megkérte, hogy gratuláljon a katonáknak a nevében, mert "a gyerekkereskedelem nagyon szörnyű bűncselekmény és gonoszság", de csak akkor, ha a történet igaz. Putyin ragaszkodott hozzá, hogy igaz, és azt mondta, hogy haza akarja küldeni az amerikai gyerekeket, de nem bízik Joe Bidenben vagy az amerikai külügyminisztériumban. Arra kérte Trumpot, hogy segítse elő biztonságos visszatérésüket amerikai földre.

"Ha ez igaz, természetesen hazahozom a gyerekeinket" - mondta állítólag Trump Putyinnak.

Forrásunk szerint Trump gyanakvással tekintett Putyinra, mivel még nem ellenőrizte azokat az állításokat, amelyek szerint Putyin bombázza és lövi a nyugatiak által támogatott, az ukrán vidéken szétszórt biolaborokat.

"Putyin felhozta a biolaborokat, azt mondta, hogy a hadserege tucatnyit semmisített meg, de még mindig vannak távoli helyeken, amelyeket ki kell iktatni" - mondta forrásunk.

"Ha Zelenszkij hagyja, hogy elpusztítsuk ezeket a laborokat, és nem áll ellen, akkor utána azonnal elhagyjuk Ukrajnát" - mondta állítólag Putyin Trumpnak.

Putyin azt is mondta, hogy az ukrán hadseregről szóló történetek, amelyek szerint az ukrán hadsereg több ezer orosz katonát ölt meg és több száz tankot semmisített meg, pusztán a nyugati média propagandája.

Végezetül megkérdeztük forrásunkat, hogy Trump a Fox News Digital tegnap esti interjújában miért szimpatizált Zelenszkijjel, és miért követelt "erős és gyors" szankciókat Oroszország és Putyin ellen.

"Trump egy taktikus ember. Vannak dolgok, amiket nem mondhat el nyilvánosan. Ne felejtsük el, hogy azt is mondta, hogy a televízióban nem beszéli meg a lépéseit" - mondta forrásunk.

Megjegyzés: A Real Raw News nem támogatja Putyint, és mi sem támogatjuk Zelenszkijt. Mi csak arról számolunk be, amit Putyin mondott Trumpnak, nem tanúsítjuk, hogy Putyin igazat mond-e.

Az RRN független kiadó, amely az olvasók támogatására támaszkodik. Az igazságért és a sajtószabadságért küzdünk egy elnyomott társadalomban. 

Forrás:Real Raw News

 

Könyvjelző