Karpatria
2022. 09. 26.
Edward Snowden orosz állampolgárságot kapott

Az Orosz Föderáció alkotmánya 89. cikkének "a" bekezdésével összhangban elhatározom: a következő személyeket fogadom el az Orosz Föderáció állampolgárságaként: Edward Joseph Snowden, aki 1983. június 21-én született az Amerikai Egyesült Államokban.

2022. 09. 26.
Népszámlálás - előszoba a Great Resethez

Akik megtagadják a válaszadást, azok komoly pénzbírságra, akár 200.000 forintos büntetésre számíthatnak. Senki nem teszi fel a kérdést, hogy mi szükség van a szankciókra és a kényszerítésre?

2022. 09. 26.
Kik jutnak hozzá az egészségügyi adatainkhoz?

Egyértelmű, hogy itt egy üzletágat akarnak felépíteni, amely felülírja a betegek ellátását, a gyanú fennáll, hogy egy világméretű adathalászatról és visszaélésszerű működésről van szó.

2022. 09. 26.
A VILÁG OLYAN, AMILYENEK MI VAGYUNK!

A KORMÁNYOK NEM CSELEKEDHETNEK AZT, AMIT AKARNAK! CSAK AZT, AMIT MEGENGEDNEK NEKIK!

2022. 09. 26.
Kivételes elemzés kering az interneten Ukrajna és Oroszország népszavazás utáni jövőjéről

Ritka elemzés a román sajtóból.
Az USA nyeresége és Európa vesztesége.

2022. 09. 26.
Orvosok és ápolók elárulták a betegeket – és saját magukat is

Ez a cikk több mint két évvel ezelőtt - 20.7.12-én - jelent meg először. Sajnos ma is tökéletesen érvényes.

2022. 09. 26.
Lavrov New Yorkban: nem értenek oroszul? Itt az ideje megtanulni!

Még humora is van!

2022. 09. 26.
Tarolt a jobboldal Olaszországban, akár kétharmaduk is lehet

Elsöprő jobboldali siker vetett véget a baloldali kormányzásnak Olaszországban. A győzelem hamar eldőlt, már csak a kétharmad a kérdéses.

2022. 09. 26.
Kitálalt egy volt jobbikos!

Így töröltette Szaszi Gyurcsányék segítségével Toroczkai Fb-oldalát, és nyilváníttatták őt veszélyes személlyé.

2022. 09. 26.
Nincs klíma-vészhelyzet!

A globális felmelegedés körülbelül olyan valóságos, mint a húsvéti nyuszi.
Tudósok ezrei írnak alá hivatalos nyilatkozatot.

2022. 09. 22.
Moszkva a nemzeti függetlenségi és szuverenista mozgalmak bástyája kíván lenni

A donbasszi népszavazások nemcsak a Luganszki és Donyecki Népköztársaságok és más felszabadított területek lakóinak rendszerszintű védelmét szolgálják, hanem a történelmi igazságosság helyreállítása szempontjából is nagy jelentőséggel bírnak – jelentette ki Dimitrij Medvegyev.

2022. 09. 22.
A háború végső kimenetele

Az egyik fél legyőzi a másikat.

OROSZ TANKOK BERLIN UTCÁIN! 
Olvasási idő: körülbelül 2 perc

Orosz robot-tankokat vásárolt a Bundeswehr - céltáblának.

OROSZ TANKOK BERLIN UTCÁIN! 

Ha orosz tankokat látnak Németország utcáin, azok nem Putyin hadserege, amely Berlinbe tart. A német hadsereg az orosz páncélozott járművek életnagyságú robotreplikáit vásárolta meg, amelyeket kiképzésre és céllövészetekre használnak.

 A Bundeswehr most kapta meg az első ilyen járművet az ausztrál Gaardtech védelmi céggel kötött 385 ezer dolláros szerződés keretében.

A megrendelésre akkor kerül sor, amikor Németország késve újjáéleszti hadseregét az ukrajnai orosz invázió után, és felismerte, hogy a hidegháború vége óta először van reális esély arra, hogy közvetlen német-orosz összecsapásra kerüljön sor.

A Gaardtech több mint 20 orosz és kínai tervezésű, a vállalat által REV-nek (Robotic Enemy Vehicles) nevezett járművet gyárt.

A lista a leggyakoribb orosz páncélozott járműveket tartalmazza, beleértve a T-72, T-80 és T-90 harckocsikat; a BMP-3 és BMD-4 gyalogsági harcjárműveket; a BTR-70, BTR-80 és BTR-90 csapatszállító járműveket; és a BRDM páncéltörő rakétaplatformokat.

A kínai 59, 85 és 99 típusjelű harckocsik replikái is rendelkezésre állnak, és a vállalat modellezte az orosz SA-6 és ZSU-23-4 légvédelmi járműveket is.

Érdekes, hogy a Gaardtech az orosz T-14 Armata harckocsi következő generációjához is kínál céljárművet, amelyről nem sok információ áll rendelkezésre nyilvánosan.

A robotok „nyílt forráskódú adatokon alapulnak, illetve igény esetén az ügyfelek által szolgáltatott adatokon”
– mondta Steen Bisgaard, a GaardTech alapító igazgatója az Insidernek.

Az ellenséges járművek utánzása nem új ötlet. A szövetségesek felfújható gumitankokat használtak a második világháborúban, hogy megtévesszék a náci kémeket, Ukrajna fából készült HIMARS mobil rakétavetőket épített, és a filmekben már régóta használnak hamis tankokat, amelyek néha nevetségesen néznek ki. De ezek általában mozdulatlanok, és nem mennének át a közeli ellenőrzésen.

A Gaardtech járművei sokkal valósághűbbnek tűnnek.

neokohn

Könyvjelző