Karpatria
2023. 04. 17.
RIASZTÁS ÉS FELHÍVÁS A CSELEKVÉSRE! - Valami bűzlik...Romániában

Jangan berpikir itu hanya di Rumania! Dan kamu masih tidur!

2023. 04. 16.
A szellemhajók sivataga: Az Aral-tenger rejtélyes eltűnése

Alig 30 évvel ezelőtt az Aral-tó a bolygó negyedik legnagyobb belvíztömege volt, 26 000 négyzetmérföldes területet borított a közép-ázsiai Kazahsztán és Üzbegisztán között.

2023. 04. 15.
Az is nagyon merész feltételezés, hogy az emberiség fele életben maradhat a következő évtizedekben

A növekedésre épülő globális ipari civilizáció minden szakember szerint a korlátaihoz közeledik, a fenntartásához lassan nem marad erőforrás a kizsákmányolt természetben.

2023. 04. 15.
Az utolsó szó jogán

Kedves ismerősök, ismeretlenek, barátok és ellenségek: itt az idő, hogy önmagunkba nézzünk, és döntsünk. Döntsünk végre arról, hogy kit és mit szolgálunk tetteinkkel, felszólalásunkkal, gondolatainkkal, élet-képzeletünkkel és életünkkel. Mert mindenki az, akinek a szolgálatában áll.

2023. 04. 15.
Hollandia elszegényedése

Az Agenda 2030 teljes lendülettel halad.

2023. 04. 15.
A szabadság útja – béke, vagy háború?

Az ukajnai háború óta napi szintű közbeszéd lett a háború és béke kérdése. Mindenoldali szakértő és kevésbé szakértő erről beszél, nyilatkozik, mond autentikusnál autentikusabb véleményt.
Végezetül mindenki békepárti.

2023. 04. 14.
Finnország csatlakozik a NATO-hoz egy vészjósló, de találó történelmi coming outban

Biden és más NATO-szurkolótársak viselkedése, akik a héten a "békét" és a "biztonságot" ünneplik Finnországnak a blokkhoz való csatlakozásával, nem csak groteszk.

2023. 04. 14.
Transz aktivistával kampányoltak, most 6 milliárddal kevesebbet ér a cég

A Bud Light anyavállalata, az Anheuser-Busch az italgyártó nagyhatalom anyagilag is megszenvedte, hogy transz aktivistával reklámozta a sörét – számolt be a Post Millennial.

2023. 04. 14.
Magyarország egy csendes zsidó sikertörténet

Európa többi részével ellentétben Magyarországon a zsidók biztonságban vannak és virágzik a zsidó élet – írja Michael O’Shea a Jewish News Syndicate hasábjain.

2023. 04. 14.
Szlovákia meglépte: betiltják az olcsó ukrán gabona feldolgozását és forgalmazását

Hatósági vizsgálattal kiderült: nemhogy emberi, de állati fogyasztásra sem alkalmas a lefoglalt áru. Hazánkban még nem döntöttek erről.

2023. 04. 13.
Zsidóviccet kellett törölni a Pretty Woman-ből

A Micsoda nő című West End musical producerei eltávolítottak egy viccet a forgatókönyvből, miután egy néző panaszkodott, hogy az antiszemita volt.

2023. 04. 12.
A szabad lelkű ember képes a teremtésre

Egy zenész-révésszel beszélgettünk. A „tátos zenész” torokhangokról és az Ördög Nyelvéről mesélt.

OROSZORSZÁG KANADAI KÖVETSÉGÉNEK NYILATKOZATA
Olvasási idő: körülbelül 2 perc

Példátlan hazugsághullámnak, álhíreknek, elferdített és kitalált tényeknek vagyunk szemtanúi, amelyek célja, hogy lejáratják cselekedeteinket.


Oroszország folytatja különleges katonai hadműveletét Ukrajna demilitarizálására és denacizálására. Az orosz hadsereg nem foglalja el Ukrajna területét, és minden intézkedést megtesz a civilek életének és biztonságának megőrzése érdekében. A csapások kizárólag katonai létesítményekre irányulnak, és kizárólag nagy pontosságú fegyverekkel hajtják végre.

Példátlan hazugsághullámnak, álhíreknek, elferdített és kitalált tényeknek vagyunk szemtanúi, amelyek célja, hogy lejáratják cselekedeteinket. A Goebbels-féle nyugati propaganda kiszámítható volt. Nem lehet benne megbízni. A kanadai közvéleménynek ezt meg kell értenie.

Az igazság más. Emberiség elleni bűncselekményeket és a nemzetközi humanitárius jog megsértését az ukrán fegyveres erők és olyan neonáci csoportok követik el, mint az "Azov", a "Jobboldal" és mások. A számos bizonyíték nyílt forrásokból elérhető.

Az ukrán fél többszörös kilövésű rakétarendszereket és tüzérséget telepít lakóépületek, kórházak, iskolák és óvodák udvarára. Az ukrán fegyveres erők, a nacionalista és neonáci csoportok polgári infrastruktúrát és lakosságot használnak emberi pajzsként.

Alapvető fontosságú, hogy megértsük ezeknek a cselekedeteknek az okait. Az ukrán hatóságok és nyugati pártfogói szörnyű és embertelen provokációkat követnek el annak érdekében, hogy Oroszországot okolják mindenért. Valójában a pusztításért és az ártatlan áldozatokért a teljes felelősség a kijevi rendszert terheli.

Az orosz hadsereg nem harcol sem Ukrajnával, sem az ukránokkal. A feladatok Ukrajna nácizmustól való megtisztítása és demilitarizálása megvalósul. Bíróság elé állítják azokat, akik felelősek a népirtásért és a Kijev által a saját népe ellen indított nyolc évig tartó háborúért, amelyet a Nyugat némán figyel és bátorít.
Oroszország nem indít háborút. Oroszország véget vet nekik.

{P1}

Forrás: Facebook Szabó Erzsébet

Könyvjelző