Karpatria
2023. 04. 17.
RIASZTÁS ÉS FELHÍVÁS A CSELEKVÉSRE! - Valami bűzlik...Romániában

Jangan berpikir itu hanya di Rumania! Dan kamu masih tidur!

2023. 04. 16.
A szellemhajók sivataga: Az Aral-tenger rejtélyes eltűnése

Alig 30 évvel ezelőtt az Aral-tó a bolygó negyedik legnagyobb belvíztömege volt, 26 000 négyzetmérföldes területet borított a közép-ázsiai Kazahsztán és Üzbegisztán között.

2023. 04. 15.
Az is nagyon merész feltételezés, hogy az emberiség fele életben maradhat a következő évtizedekben

A növekedésre épülő globális ipari civilizáció minden szakember szerint a korlátaihoz közeledik, a fenntartásához lassan nem marad erőforrás a kizsákmányolt természetben.

2023. 04. 15.
Az utolsó szó jogán

Kedves ismerősök, ismeretlenek, barátok és ellenségek: itt az idő, hogy önmagunkba nézzünk, és döntsünk. Döntsünk végre arról, hogy kit és mit szolgálunk tetteinkkel, felszólalásunkkal, gondolatainkkal, élet-képzeletünkkel és életünkkel. Mert mindenki az, akinek a szolgálatában áll.

2023. 04. 15.
Hollandia elszegényedése

Az Agenda 2030 teljes lendülettel halad.

2023. 04. 15.
A szabadság útja – béke, vagy háború?

Az ukajnai háború óta napi szintű közbeszéd lett a háború és béke kérdése. Mindenoldali szakértő és kevésbé szakértő erről beszél, nyilatkozik, mond autentikusnál autentikusabb véleményt.
Végezetül mindenki békepárti.

2023. 04. 14.
Finnország csatlakozik a NATO-hoz egy vészjósló, de találó történelmi coming outban

Biden és más NATO-szurkolótársak viselkedése, akik a héten a "békét" és a "biztonságot" ünneplik Finnországnak a blokkhoz való csatlakozásával, nem csak groteszk.

2023. 04. 14.
Transz aktivistával kampányoltak, most 6 milliárddal kevesebbet ér a cég

A Bud Light anyavállalata, az Anheuser-Busch az italgyártó nagyhatalom anyagilag is megszenvedte, hogy transz aktivistával reklámozta a sörét – számolt be a Post Millennial.

2023. 04. 14.
Magyarország egy csendes zsidó sikertörténet

Európa többi részével ellentétben Magyarországon a zsidók biztonságban vannak és virágzik a zsidó élet – írja Michael O’Shea a Jewish News Syndicate hasábjain.

2023. 04. 14.
Szlovákia meglépte: betiltják az olcsó ukrán gabona feldolgozását és forgalmazását

Hatósági vizsgálattal kiderült: nemhogy emberi, de állati fogyasztásra sem alkalmas a lefoglalt áru. Hazánkban még nem döntöttek erről.

2023. 04. 13.
Zsidóviccet kellett törölni a Pretty Woman-ből

A Micsoda nő című West End musical producerei eltávolítottak egy viccet a forgatókönyvből, miután egy néző panaszkodott, hogy az antiszemita volt.

2023. 04. 12.
A szabad lelkű ember képes a teremtésre

Egy zenész-révésszel beszélgettünk. A „tátos zenész” torokhangokról és az Ördög Nyelvéről mesélt.

POLITIKAI-MÉDIA VIHAR TEGNAP AZ USA-ban
Olvasási idő: körülbelül 3 perc

Mottó: A hazug embert előbb utoléérik, mint a sánta kutyát.
Cozmin Gușă helyzetértékelése

1. VIKTORIA NULAND ELISMERI AZ UKRAJNAI BIOLÓGIAI LABORATÓRIUMOK LÉTEZÉSÉT.
2. BOTRÁNY A KONGRESSZUSBAN, MERT A LENGYELEK NEM HAJLANDÓK KÖZVETLENÜL AZ UKRÁNOKNAK KÜLDENI A MIG-eket.
3. A NEW YORK TIMES SZTÁRJA, A PULITZER-DÍJAS MATTHEW ROSENBERG ELISMERI, HOGY A 2020 JANUÁRJÁBAN A FŐVÁROS ELLENI TÁMADÁST AZ FBI RENDEZTE MEG!

A fentiekben röviden vázolt három esemény következményei óriásiak, szétzilálják a Biden-kormányzat által az utóbbi időben erőltetett hivatalos narratívát.
A 27 Pentagon által finanszírozott ukrajnai laboratórium hivatalos elismerését és a BIOLÓGIAI FEGYVEREK előállítására való lehetőségük beismerését maga Victoria Nuland tette, aki a gyanú szerint Joe Biden alelnöki ciklusa alatt kezdeményezte ezeket, még az ő tudtával! Még ezt is állították tegnap este a republikánusok az amerikai kongresszusban, ahol hatalmas vita alakult ki, különösen a nyilvános viták után.

A civakodást tovább súlyosbította, hogy Lengyelország nem volt hajlandó eleget tenni Anthony Blinken cinikus utasításának, hogy Lengyelország és Románia közvetlenül Ukrajnába küldjön MIG-eket, így az oroszok számára könnyű célpontokká váltunk! A lengyelek, okosak és bátrak, tegnap azt mondták az amerikaiaknak, hogy ők a németországi NATO-bázisra küldik a gépeiket, és ha akarják, elküldik őket. Közben a németek is megtagadták, hogy a területükről Ukrajnába repüljenek a gépek, így az amerikaiak nagy kínos helyzetbe kerültek, tulajdonképpen megérdemelt megtorlás, amiért a NATO keleti partnereit is bevonták az oroszokkal való konfliktusba.

Végül a 3. esemény arról szól, amit már 2021 januárja óta gyanítok és írok róla, nevezetesen, hogy a Capitolium elleni támadást azért rendezték meg, hogy eltemessék Trumpot, aki nem ismerte el a manipulált választás eredményét. A "New York Times" sztárját, Matthew Rosenberget rejtett kamerán kapták lencsevégre, amint elmesélte az egész színjátékot, amelyben részt vett, elmesélte, hogy a támadók között nagy számban voltak FBI ügynökök, és az el nem kötelezett amerikai sajtó széles körben foglalkozott ezzel a fantasztikus felfedezéssel.
A helyzet kezd bonyolulttá válni a Biden-kormányzat számára, különösen a jelenlegi hidegháborús kontextusban, és az én előrejelzésem az, hogy a hivatalos álláspont a jövőben bizonytalan és hamis lesz, hogy "néhány oroszbarát vagy fasiszta így próbál bajt okozni Amerikának". Ez azonban nem fog megállni, mert a tények azok tények, és a tények hivatalossá tétele az amerikai kongresszusban folytatott vita révén a Biden-csapat elleni republikánus vádemelési offenzíva kezdete lehet.

És egy nem szép, de megérdemelt végkövetkeztetés: Victoria Nuland nem azt kapta nőnapra, amit szeretett volna, épp ellenkezőleg! Mert, ugye, a hazug embert előbbutolérik, mint a sánta kutyát, még Amerikában is!
Forrás: Cozmin Gușă

Könyvjelző