Karpatria
2023. 04. 17.
RIASZTÁS ÉS FELHÍVÁS A CSELEKVÉSRE! - Valami bűzlik...Romániában

Ne higgyétek, hogy csak Romániában! És még mindig alszol!

2023. 04. 16.
A szellemhajók sivataga: Az Aral-tenger rejtélyes eltűnése

Alig 30 évvel ezelőtt az Aral-tó a bolygó negyedik legnagyobb belvíztömege volt, 26 000 négyzetmérföldes területet borított a közép-ázsiai Kazahsztán és Üzbegisztán között.

2023. 04. 15.
Az is nagyon merész feltételezés, hogy az emberiség fele életben maradhat a következő évtizedekben

A növekedésre épülő globális ipari civilizáció minden szakember szerint a korlátaihoz közeledik, a fenntartásához lassan nem marad erőforrás a kizsákmányolt természetben.

2023. 04. 15.
Az utolsó szó jogán

Kedves ismerősök, ismeretlenek, barátok és ellenségek: itt az idő, hogy önmagunkba nézzünk, és döntsünk. Döntsünk végre arról, hogy kit és mit szolgálunk tetteinkkel, felszólalásunkkal, gondolatainkkal, élet-képzeletünkkel és életünkkel. Mert mindenki az, akinek a szolgálatában áll.

2023. 04. 15.
Hollandia elszegényedése

Az Agenda 2030 teljes lendülettel halad.

2023. 04. 15.
A szabadság útja – béke, vagy háború?

Az ukajnai háború óta napi szintű közbeszéd lett a háború és béke kérdése. Mindenoldali szakértő és kevésbé szakértő erről beszél, nyilatkozik, mond autentikusnál autentikusabb véleményt.
Végezetül mindenki békepárti.

2023. 04. 14.
Finnország csatlakozik a NATO-hoz egy vészjósló, de találó történelmi coming outban

Biden és más NATO-szurkolótársak viselkedése, akik a héten a "békét" és a "biztonságot" ünneplik Finnországnak a blokkhoz való csatlakozásával, nem csak groteszk.

2023. 04. 14.
Transz aktivistával kampányoltak, most 6 milliárddal kevesebbet ér a cég

A Bud Light anyavállalata, az Anheuser-Busch az italgyártó nagyhatalom anyagilag is megszenvedte, hogy transz aktivistával reklámozta a sörét – számolt be a Post Millennial.

2023. 04. 14.
Magyarország egy csendes zsidó sikertörténet

Európa többi részével ellentétben Magyarországon a zsidók biztonságban vannak és virágzik a zsidó élet – írja Michael O’Shea a Jewish News Syndicate hasábjain.

2023. 04. 14.
Szlovákia meglépte: betiltják az olcsó ukrán gabona feldolgozását és forgalmazását

Hatósági vizsgálattal kiderült: nemhogy emberi, de állati fogyasztásra sem alkalmas a lefoglalt áru. Hazánkban még nem döntöttek erről.

2023. 04. 13.
Zsidóviccet kellett törölni a Pretty Woman-ből

A Micsoda nő című West End musical producerei eltávolítottak egy viccet a forgatókönyvből, miután egy néző panaszkodott, hogy az antiszemita volt.

2023. 04. 12.
A szabad lelkű ember képes a teremtésre

Egy zenész-révésszel beszélgettünk. A „tátos zenész” torokhangokról és az Ördög Nyelvéről mesélt.

Trudeau reagált a kamionos konvoj tiltakozására
Olvasási idő: körülbelül 2 perc

A hatalom ítélete most: 
elfogadhatatlan nézetekkel  rendelkező perem kisebbség.
A hatalom ítélete 1989-ben: huligánok.

Justin Trudeau kanadai miniszterelnök szerdán azzal érvelt, hogy a Covid-19 oltási ellen tiltakozó, legfeljebb 50 000 kamionosból álló konvoj „elfogadhatatlan nézetekkel ” rendelkező „perem kisebbség” .

{P2}

Trudeau a hétvégére Ottawában tartott kamionos tiltakozás előtt tette meg észrevételét.

„Az Ottawába tartó, elfogadhatatlan nézeteket valló emberek kisebbsége nem képviseli a kanadaiak nézeteit” – mondta a miniszterelnök televíziós beszédében.

Trudeau azzal érvelt, hogy a kanadaiak többsége nem ért egyet a tüntetőkkel, és „tudják, hogy a tudomány követése és egymás védelmében való fellépés a legjobb módja annak, hogy továbbra is biztosítsuk szabadságainkat, jogainkat és értékeinket országként”. Azt állította, hogy a kamionosok „közel 90%-a” már beoltott.

A Freedom Convoy – a tüntetések élén álló szervezet – azt állította, hogy az Ottawába tartó menethez már mintegy 50 000 nehéz teherautó csatlakozott, miközben kezdetben arra számítottak, hogy a konvoj körülbelül 1600 kamionból áll majd. A kamionosok ellenzik az oltási felhatalmazást, amely előírja számukra, hogy teljes körűen be legyenek oltva, vagy 14 napos karanténnal kell szembenézniük minden alkalommal, amikor átlépik az Egyesült Államok határát.

Jagmeet Singh, az NDP kanadai ellenzéki párt vezetője szintén  elítélte a kamionosokat, azzal vádolva a tüntetőket, hogy „hamis információkat” terjesztenek „lázító, megosztó és gyűlöletkeltő megjegyzésekkel”.

Singh „szélsőséges és veszélyes nézetekkel” vádolta a kampányt, és bírálta sógorát, Jodhveer Singh Dhaliwalt, amiért 13 000 dollárt adományozott a tiltakozásra.

Singh sógora állítólag eljárást kezdeményezett a tüntetőknek adományozott adomány visszaküldésére, miután tájékoztatták „a szervezet valódi természetéről” .

A GoFundMe amerikai közösségi finanszírozási platform a héten megszüntette a tüntetőknek szánt adománygyűjtést, miután több mint 5 millió dollár gyűjtött össze.

Forrás: RT

Könyvjelző